reklama
traschka
Mama Marysi
Icak super, gratuluję Ja też już chcę zobaczyć 6 z przodu! Ale w ciuchy sprzed ciąży w większości się mieszczę tylko ten flak na brzuchu mnie dobija...
Czy wy taż chudniecie tak skokowo? U mnie przez dwa tygodnie nic nie rusza a potem nagle 2kg w dół i tak ciągle.
Czy wy taż chudniecie tak skokowo? U mnie przez dwa tygodnie nic nie rusza a potem nagle 2kg w dół i tak ciągle.
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
u mnie waga stanęła prawie w miejscu, spada tak powoli, że plakać się chce! czekam jak na zbawienie na tą 6 z przodu a tu stale wskazuje 70 kg :-(. W karcie ciązy pierwszy pomiar mam 62 kg więc jeszcze 8 kg :-(. W ciuchy sprzed ciąży nie wchodzę :-(, wszystkie spodnie leżą w szafie. Ale ja w sumie przytyłam prawie 25 kg!!!
traschka
Mama Marysi
Doris takie przestoje u mnie normalne są. Ostatnio przez trzy tygodnie nie ruszyło nic a nagle z dnia na dzień waga pokazała 2kg mniej i tak zostało na kolejne dwa tygodnie. I tak już pięknie schudłaś, 17 kg to super wynik! Wiem doskonale, że chciałoby się szybciej chudnąć... damy radę! Ja chcę zrzucić jeszcze co najmniej 10.
icak
Fanka BB :)
trasia, doris na pewno niedługo uda się zrzucić jeszcze pare kg, mocno trzymam &&&&&&&&&&&&
U mnie kolejny kg mniej, od urodzenia już -21kg, czyli 7kg mniej niż przed ciążą a wszystko przez dietę cycowo-kolkową, oby udało się to utrzymac potem, zapewne będzie jojo
Ale musze zrobić nowe wyniki, bo lekarz podejrzewa anemię
U mnie kolejny kg mniej, od urodzenia już -21kg, czyli 7kg mniej niż przed ciążą a wszystko przez dietę cycowo-kolkową, oby udało się to utrzymac potem, zapewne będzie jojo
Ale musze zrobić nowe wyniki, bo lekarz podejrzewa anemię
Ostatnia edycja:
_Angel_
Mama małej stokrotki
Doris ja mam dokładnia taki sam problem,na karcie ciąży na początku maiłam 62 a dzień przed porodem 82 teraz waga ciągle na 70 lub 69 i ani drgnie niżej.
Nadzieja:)
doris swietny wynik. Ja w ciazy doszlam do 77 kg, a mimo to dalej mam 70 i to i tak mniej niz jeszcze tydzien temu kiedy to wazylam 72.
dubeltowka to identycznie jak u mnie 6 kg do wagi sprzed ciazy i 9 do wymazonej. trzybam za nas obie kciuki&&&&&&&.
dubeltowka to identycznie jak u mnie 6 kg do wagi sprzed ciazy i 9 do wymazonej. trzybam za nas obie kciuki&&&&&&&.
aneczka1526
Anapi to od tego stresu pewnie
reklama
Podziel się: