reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wracamy do wagi

ja warze teraz 53 kgg przy wzroście 163 cm ale po ciąży zostały mi 3 kg i nie moge ich zrzucić :( teraz zaczełam ćwiczyć za pomoća metody :6 weidera i zobaczymy ;)

reklama
Zołza, mam dokładnie tak samo, nie chce mi się ćwiczyć, ale przydałoby się zrzucić to i owo ;) Do wagi z przed ciąży brakuje mi 4 kg. i coś wolno spada :/

Andrewa
, nie wiem czy już to ćwiczyłaś, ale 6 weidera u mnie się sprawdziła. Ćwicząc przez półtora miesiąca schudłam 2,5 kg stosując przy tym "dietę NŻT" (nie żryj tyle) ;) Za jakieś 2 miesiące spróbuję znów poćwiczyć :)

Andrewa, to trzymam kciuki za wytrwałość i efekty :)

Ivona, ja się właśnie zastanawiam nad nordic walking, tym bardziej, że też niedaleko mnie organizują. Z tym, że moja kondycja mizerna, a tak naprawdę to prawie jej nie ma, więc pewnie bym padła po pierwszym kilometrze ;)

Trasia, super :) Trzymam kciuki za dalszy spadek :)

Już 4kg mniej niż waga przed ciążą, bardzo mnie to cieszy :tak: ale wychodzi przy okazji, przez bardzo ograniczoną dietę cycową. Może jeszcze uda się pozbyć choć pare kilo...ale już jest lepsze samopoczucie

trasia a dużo? i tak nagle???? wiesz co - ja dalej mam dobry Alles 70H, ale w ogóle nie trzyma. A triumph 75E też dobry i trzyma. To chyba od firmy zależy. Niemniej jak kupowałam w sklepie Alles to rozmiar ściął mnie z nóg.
A w ramach powrotu do tytułu wątku - mi został jeszcze kilogram do zbicia, ale liczę na więcej:tak: ważę teraz 58,6 przy wzroście 167cm

reklama
mrsmoon spadł dużo w jeden tydzień! Miałam taki biustonosz Alles niby 75G, ale miseczka zdecydowanie mniejsza. Jak na moje oko coś ok E bo wszystko mi się wylewało. Nie chodziłam w nim, ale akurat wszystkie inne mam w praniu więc musiałam spróbować się wcisnąć w ten ostatni. Patrzę a tu idealnie pasuje! I bardzo łądnie wygląda. Choć żeby podtrzymywał jakoś super to nie bardzo... U mnie rządzi triumph i samanta. Zwłaszcza z tej ostatniej jestem bardzo zadowolona.
mi zostało 2kg do wagi sprzed ciąży. Od porodu zeszło 17kg. Ale do schudnięcia to mi jeszcze co najmniej 10 zostało. Damy radę:)

Do góry