reklama
Zołza, mam dokładnie tak samo, nie chce mi się ćwiczyć, ale przydałoby się zrzucić to i owo Do wagi z przed ciąży brakuje mi 4 kg. i coś wolno spada :/
Andrewa, nie wiem czy już to ćwiczyłaś, ale 6 weidera u mnie się sprawdziła. Ćwicząc przez półtora miesiąca schudłam 2,5 kg stosując przy tym "dietę NŻT" (nie żryj tyle) Za jakieś 2 miesiące spróbuję znów poćwiczyć
Andrewa, nie wiem czy już to ćwiczyłaś, ale 6 weidera u mnie się sprawdziła. Ćwicząc przez półtora miesiąca schudłam 2,5 kg stosując przy tym "dietę NŻT" (nie żryj tyle) Za jakieś 2 miesiące spróbuję znów poćwiczyć
Ivona83
Fanka BB :)
mi tez brakuje z 3-4 kg do wagi z przed ciazy ale nicjuz nie spada, jak mała bedzie lepiej spac to zapisuje sie na fitnes na szczescie mam blisko bo z 5 min od domu
traschka
Mama Marysi
Wreszcie waga ruszyła! W tym tygodniu spadło 1,5h, od razu mi się lepiej zrobiło ALe przede mną jeszcze dłuuuga droga.
Andrewa, to trzymam kciuki za wytrwałość i efekty
Ivona, ja się właśnie zastanawiam nad nordic walking, tym bardziej, że też niedaleko mnie organizują. Z tym, że moja kondycja mizerna, a tak naprawdę to prawie jej nie ma, więc pewnie bym padła po pierwszym kilometrze
Trasia, super Trzymam kciuki za dalszy spadek
Ivona, ja się właśnie zastanawiam nad nordic walking, tym bardziej, że też niedaleko mnie organizują. Z tym, że moja kondycja mizerna, a tak naprawdę to prawie jej nie ma, więc pewnie bym padła po pierwszym kilometrze
Trasia, super Trzymam kciuki za dalszy spadek
traschka
Mama Marysi
YEAH!!! Biust mi zmalał!!!!!!!! HURA HURA HURA! Mieszczę się w znacznie mniejszą miseczkę!!! HURA OH YEAH!!!!
trasia a dużo? i tak nagle???? wiesz co - ja dalej mam dobry Alles 70H, ale w ogóle nie trzyma. A triumph 75E też dobry i trzyma. To chyba od firmy zależy. Niemniej jak kupowałam w sklepie Alles to rozmiar ściął mnie z nóg.
A w ramach powrotu do tytułu wątku - mi został jeszcze kilogram do zbicia, ale liczę na więcej ważę teraz 58,6 przy wzroście 167cm
A w ramach powrotu do tytułu wątku - mi został jeszcze kilogram do zbicia, ale liczę na więcej ważę teraz 58,6 przy wzroście 167cm
reklama
traschka
Mama Marysi
mrsmoon spadł dużo w jeden tydzień! Miałam taki biustonosz Alles niby 75G, ale miseczka zdecydowanie mniejsza. Jak na moje oko coś ok E bo wszystko mi się wylewało. Nie chodziłam w nim, ale akurat wszystkie inne mam w praniu więc musiałam spróbować się wcisnąć w ten ostatni. Patrzę a tu idealnie pasuje! I bardzo łądnie wygląda. Choć żeby podtrzymywał jakoś super to nie bardzo... U mnie rządzi triumph i samanta. Zwłaszcza z tej ostatniej jestem bardzo zadowolona.
mi zostało 2kg do wagi sprzed ciąży. Od porodu zeszło 17kg. Ale do schudnięcia to mi jeszcze co najmniej 10 zostało. Damy radę
mi zostało 2kg do wagi sprzed ciąży. Od porodu zeszło 17kg. Ale do schudnięcia to mi jeszcze co najmniej 10 zostało. Damy radę
Podziel się: