reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wracamy do wagi

u mnie kolejne 1,5kg zleciało czyli już 5,5 mniej niż przed ciążą i jest dobrze :-) i już liczba 6 z przodu na wadze :-D

reklama
Icak super, gratuluję:) Ja też już chcę zobaczyć 6 z przodu! Ale w ciuchy sprzed ciąży w większości się mieszczę tylko ten flak na brzuchu mnie dobija...

Czy wy taż chudniecie tak skokowo? U mnie przez dwa tygodnie nic nie rusza a potem nagle 2kg w dół i tak ciągle.

u mnie waga stanęła prawie w miejscu, spada tak powoli, że plakać się chce! czekam jak na zbawienie na tą 6 z przodu a tu stale wskazuje 70 kg :-(. W karcie ciązy pierwszy pomiar mam 62 kg więc jeszcze 8 kg :-(. W ciuchy sprzed ciąży nie wchodzę :-(, wszystkie spodnie leżą w szafie. Ale ja w sumie przytyłam prawie 25 kg!!!

Doris takie przestoje u mnie normalne są. Ostatnio przez trzy tygodnie nie ruszyło nic a nagle z dnia na dzień waga pokazała 2kg mniej i tak zostało na kolejne dwa tygodnie. I tak już pięknie schudłaś, 17 kg to super wynik! Wiem doskonale, że chciałoby się szybciej chudnąć... damy radę! Ja chcę zrzucić jeszcze co najmniej 10.

trasia, doris na pewno niedługo uda się zrzucić jeszcze pare kg, mocno trzymam &&&&&&&&&&&&

U mnie kolejny kg mniej, od urodzenia już -21kg, czyli 7kg mniej niż przed ciążą :szok: a wszystko przez dietę cycowo-kolkową, oby udało się to utrzymac potem, zapewne będzie jojo :sorry:
Ale musze zrobić nowe wyniki, bo lekarz podejrzewa anemię :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
doris swietny wynik. Ja w ciazy doszlam do 77 kg, a mimo to dalej mam 70 i to i tak mniej niz jeszcze tydzien temu kiedy to wazylam 72.
dubeltowka to identycznie jak u mnie 6 kg do wagi sprzed ciazy i 9 do wymazonej. trzybam za nas obie kciuki&&&&&&&.

rano sie podlamalam, wchodze na wage a to ledwo 51 kg, 2 kilo w kilka dni mi spadlo, a ja chcialam po ciazy 55 wazyc :eek:

reklama
Do góry