reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wracamy do wagi

powiem Wam że ja diety żadnej nie robię i nawet pozwalam sobie na chwilę rozpusty robię co kilka dni parę brzuszków i waga ewidentnie też ruszyła z miejsca, ważę 59 czyli o kilogram mniej niż przed zajściem w ciążę ;)

reklama
Ironia ja polecam South Beach, świetna dieta. Naprawdę zdrowa i efekty rewelacyjne. Chudłam w pierwsze dwa tygodnie ok 4, 5 kg a potem mniej więcej 0,5-1 kg tygodniowo.
Brzuszki robię tak: zaczęłam od 10 dla każdej strony czyli 10 skośnych w prawo, 10 skośnych w lewo i 10 zwykłych. Razem 30 a więc niewiele. Ale każdego dnia dokładam po jednym. Dziś było 16 dla prawej, 16 dla lewej i 16 zwykłych. Tak sobie wymyśliłam i jest coraz ciężej. Robię takie, że plecy są cały czas w powietrzu, ponoć najbardziej działają. I jeszcze mamy taką zabawę z Marysią, że biorę ja na mój brzuszek, ja leżę na łóżku i robię w powietrzu nożyce śmiejąc się do niej.

A co to jest ten weider?

trasia ogromne gratulacje!!! U mnie jeszcze 3 kg sprzed ciazy i 5,6 do idealnej. Paradoksalnie zaczelam chudnac konkretnie dopiero jak maluch przeszedl na formule.
aestima ja mam takiego "weidera" na silowni ;D. Skubany tak potrafi dac w kosc, ze efekty widac po tygodniu. Juz sie nie moge doczekac jak na nia wroce....
Dziewczyny zaciskam kciuki za wasz powrot do formy!

u mnie waga stoi na ,69,70 kg w zależności od dnia :-(, :-(, :-(. Pozostało do zrzucenia 8kg do wagi sprzed ciaży i 10 do idealnej. Jestem tym załamana. Diet nie mogę, bo karmię :-(

Doris nic się nie martw jakoś damy radę.Widzę ,że w ciąży szłyśmy z wagą "łeb w łeb" i teraz też podobnie bo moja waga stoi jak zaklęta od 1,5 mies 67-68 kg i do wagi sprzed ciąży mam własnie 6-7 kg.Ale mam wrażenie ,że może po cesarce jest ciężej.Po Igorze już w tym czasie jak miał ok 4 mies to brzuszek miałam mega płaski a teraz...schabik jest :zawstydzona/y: i co tu z nim robic

u mnie waga stoi na ,69,70 kg w zależności od dnia :-(, :-(, :-(. Pozostało do zrzucenia 8kg do wagi sprzed ciaży i 10 do idealnej. Jestem tym załamana. Diet nie mogę, bo karmię :-(

kobito u mnie identiko... tez karmie i myslalam ze bedzie latwiej cycowym, ale jak widac nie. Tylko, ze ja slodycze jem i pewnie to mnie gubi.... a je uwielbiam...

reklama
trasia to podziwiam, bo musisz uwazac na to co jesz. Duzo mam idzie na latwizne i przechodzi na mleko proszkowe niz odmuwienie sobie tylu smakolykow. Podziwiam CIe :tak:

Do góry