reklama
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
Baśka - ja niestety nic nie znam na takie przebarwienia ale ponoś po porodzie to samo znika, więc głowa do góry
no cóż ja 4 dni po porodzie... mam 9kg mniej.. tuż przed porodem spuchłam jak dziki wieprz i miałam 74kg dziś na wadze 65 do wagi before 6kg, ale ja chce tak do mojej normalnej wagi spasłam sie przed ciążą) i tak z 10 mniej bym chciała miec
Załączam mój brzuch z dziś rano !! jaaaa ale byłam z niego dumna... skóra w ogóle nie rozciągnięta, tylko jeszcze odstaje bo macica się nie wstąpiła jeszcze... ale wszystko on time
sorry za naked i poodduszany zadek
Załączam mój brzuch z dziś rano !! jaaaa ale byłam z niego dumna... skóra w ogóle nie rozciągnięta, tylko jeszcze odstaje bo macica się nie wstąpiła jeszcze... ale wszystko on time
sorry za naked i poodduszany zadek
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Ja po porodzie -14 kg, ale jeszcze sporo przede mną... U mnie niestety, brzuch flak na maxa, więc będzie walka z nim
Aestima
Fanka BB :)
dziewczyny, mi brzuszek ładnie spadł, ale taki był flakowaty i galaretowaty, że szok!! ale codziennie jest lepiej a nic takiego z nim nie robię)
Baśka jest krem z perfekty dla kobiet w ciąży i połogu na przebarwienia
DAX Cosmeticts Perfecta MAMA Krem ochronny do twarzy przeciw przebarwieniom hormonalnym SPF15 - 50 ml | KOSMETYKI DLA KOBIET | CIĄŻA | KosmetykiOnline.pl - sklep internetowy z kosmetykami i perfumami
Stosuję od początku ciąży
Baśka jest krem z perfekty dla kobiet w ciąży i połogu na przebarwienia
DAX Cosmeticts Perfecta MAMA Krem ochronny do twarzy przeciw przebarwieniom hormonalnym SPF15 - 50 ml | KOSMETYKI DLA KOBIET | CIĄŻA | KosmetykiOnline.pl - sklep internetowy z kosmetykami i perfumami
Stosuję od początku ciąży
_Angel_
Mama małej stokrotki
Doggi jaka ja Ci zazdroszczę takiego brzuszka.U mnie wisi kawał skóry,chodzę w pasie poporodowym i z każdym dniem troszke lepiej ale za dużej poprawy to ja nie widzę :-(
reklama
Podziel się: