reklama
dziewczyny ja przytyłam 14 kg a dziś czyli 2 tyg po porodzie mam - 10 kg, czyli zostało 4 kg
Brzuch zmalał, i położna jak przyszła to zapytała mnie czy ja w ogóle w ciąży byłam ;-) rozstępów póki co na brzuchu nie mam - nie jest źle
za to cyce mam masakrycznie wielkie i tu już rozstępy zauważyłam:-(
Brzuch zmalał, i położna jak przyszła to zapytała mnie czy ja w ogóle w ciąży byłam ;-) rozstępów póki co na brzuchu nie mam - nie jest źle
za to cyce mam masakrycznie wielkie i tu już rozstępy zauważyłam:-(
Ostatnia edycja:
No to ja przytylam 15 kg, 8 juz ubylo, a reszta - mam nadzieje ze zostanie. Waze teraz 55kg i to bylaby moja prawidlowa waga, niestety czuje ze zleci wszystko jak bede karmic dalej. Na szczescie brzuch jest juz plaski, tylko miesnie takie flakowate, no ale to tez sie wyrowna, a jak nie to bede brzuszki robic.
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Ale ładnie u Was waga spada
U mnie było +23 kg, spadło 11 kg więc jeszcze 13 kg do zrzucenia. Może dam radę....mam nadzieję... bo na razie w nic nie wchodzę sprzed ciąży.
U mnie było +23 kg, spadło 11 kg więc jeszcze 13 kg do zrzucenia. Może dam radę....mam nadzieję... bo na razie w nic nie wchodzę sprzed ciąży.
Normalnie to dopiero jak ustanie krwawienie (czy nawet brazowa wydzielina), po 6tyg juz mozna wszystko robic. Ja pewnie szybciej zaczne, bo nie bylam nacinana ani peknieta.Anapi, a kiedy możemy robić brzuszki??
U mnie jeszcze ok 8-9 kg do zrzucenia czyli zrzuciłam jakoś 11...
Normalnie to dopiero jak ustanie krwawienie (czy nawet brazowa wydzielina), po 6tyg juz mozna wszystko robic. Ja pewnie szybciej zaczne, bo nie bylam nacinana ani peknieta.
Ty to w ogóle jesteś kozak !! Wody ci lecą Ty przy kompie, skurcze, ty przy kompie a poród rach ciach ciach i już Sandro z wami i do tego nie wyglądałas w ogole na zmęczoną i jeszcze zadnych nacinek i pęknięc !! Niemożliwa jesteś !!
reklama
Podziel się: