reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do wagi

Martadelko zaczęłam wczoraj - kilkuminutowa rozgrzewka z MelB + jakiś trening cardio, po którego kwadransie zdychałam niczym pies w upał :-D początki są trudne dla takiego laika sportowego, jak ja:-pale się nie poddaję, jak tańczyłam było tak samo - po pierwszych zajęciach wychodziłam mokra, a potem kondycja coraz lepsza i było super!

reklama
najważniejsze zacząć i się nie poddawać:tak: także brawo, że się zmotywowałaś i zaczęłaś, choć... hmmm gdzie Ty masz ten tłuszczyk, galaretkę???
ja mam ogromne uda, zawsze miałam... z brzucha łatwiej schudnąć

Brzuch i uda - za dużo na nich nieposkromionej niczym tkanki;-)chciałabym zrobić tak, żeby nic tam nie latało i były widoczne (ale tak delikatnie) mięśnie. To moje wyzwanie:-)

andariel tak bym chciała do ciebie dołączyć... no kurde nie mam jak. Ani siły ani warunków. A jak już jest chwila czasu to ćwiczę na skrzypcach albo jest robota z firmą. Chyba juz zawsze bedę wyglądać jak gruby flak, strasznie mi z tym źle:(

Asinko dziękuję, ale chyba każdy ma w głowie jakiś obraz jak chciałby wyglądać... i mój obraz nie bardzo zgadza si z tym co widzę przed lustrem. Nie mówię o idealnej sylwetce modelki, ale ważę 69kg przy wzroście 167cm. Więc chyba moje narzekania nie są przesadzone. W dalszym ciągu muszę kupować najwieksze spodnie w sklepie, doprowadza mnie to do szału:no:

Trasiu a kwadransa nie znajdziesz? Na you tube mnóstwo filmików z treningami krótkimi (dziś kwadrans z MelB ćwiczyłam - tak się zasapałam, że nie miałam jak się napić:szok: i było mi niedobrze). Tak, żeby małymi kroczkami, ale do celu?
Po dzisiejszym czuję partie ciała, które pracowały (chyba większość). Obym jutro dała radę z łóżka wstać. Ale za to samopoczucie - rewelacja:tak:

reklama
Do góry