reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wracamy do wagi

reklama
Mrsmoon, bo na naszej diecie można w @ coś podjadać- ja tez mam teraz@ i też biszkopty dziś jadłam i 2 ciasteczka... Ale ziemniaków i takich tam nadal nie. Daj znać jak @ się skończy, oki?? Zaczniemy znów:)

Podziwiam Was za te wyrzeczenia i diety.Ja przy wzroście 172 cm ważę niby prawidłowo 68 kg.Nie czuję się jakoś zle w swojej wadze pomimo ,że przed ciążą ok 56-60 kg ważyłam.U mnie największy problem stanowi mniej jędrne ciało i tego mi strasznie brakuje.Nibdy nawet po Igorze nie miałam "oponki" teraz już mam i te pośladki się zrobiły bardziej "falujące" ...nosz na to dieta raczej nie pomoże jedynie ćwiczenia.Tak sądzę.A co Wy o tym sądzicie??

Doris a ile Ty masz wzrostu?? Bo ja teoretycznie nie muszę się odchudzać nie ma tragedii jakiejś ale te mniej jędrne ciało jest niestety nie do spalenia tu trzeba gimnastyki i to długotrwałej.Jakies 3 mies temu wraz z kolezankami z pracy kupilysmy karnet na silownię(w tym fitnes zumby i inne) i chodzilysmy CAŁY MIESIĄC!!A apo upływie miesiąca karnet się skończył i co chwile były jakieś wymówki by tylko nie iść i takim sposobem do dzisiaj nie byłam:zawstydzona/y:Kolejne postanowienie kupię rower i będę do pracy na nim jezdzić.Tak byłam na rowerze w pracy 3 razy!!Ehhh co za brak samodyscypliny...szok!!

reklama
kati ja na śniadania jem jajka w różnej postaci - jajecznica, omlet, jajko sadzone zawsze z czymś dodatkowym i obowiązkowo z pomidorem
obiad to zazwyczaj kurczak w róznej postaci (zawijańce z serem mozzarella lub pieczarkami, chilli, kurczak a'la pizza, kurczak z brokułami i serem, schabowe w panierce z sezamu lub migdałów) lub piersi indyka plus jakaś surówka chyba ze 3 razy jadałam zupe -pieczarkowa i pomidorowa, pieczarki nadziewane,
kolacja to sałatki rożne a ostatnio serek wiejski lekki plus pomidorek i ogórek
przekąski to do wyboru u mnie: "kanapki" z sałaty, sera niskotłuszczowego, chudej wędliny, sałataka z pomidora i ogórka, 2 plastry mozzarelli z pomidorem, kawełeczek serka camembert, 3-4 plasterki chudej wedliny drobiowej, kilka migdałów, kilka pistacji itp
czasem po obiedzie jem deserek - deser a'la tiramisu, zebra albinoska, słodka pianka z jogurtu nat i żelatyny, ptasie mleczko
picie - rano pije kawe do sniadania ze słodzikiem, w dzien dużo wody - prawie butelka dziennie, miałam pić sok pomidorowy ale mi nie podchodzi

Do góry