reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do wagi

myję, kładę na niego plaster cytryny, wiórki masła plus dzisiaj jakąś przyprawę fit a tak to bazylię ( nie solę) i piekę w piekarniku.
Też myślę o lodzie- jedną gałeczkę, może sorbet...:)

reklama
Aestima ale sobie folgujemy:-D obiad warzywny z kaszą gryczaną jak najbardziej i to nie z garsteczką a garścią może być, ale do mięsa chyba z niej zrezygnuję

Dziewczyny!!! jestem w szoku! U mnie waga dziś rano pokazała, że schudłam prawie 10 kg!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A przeciez ostatnio tak jak pisałam nie bardzo stosuję się do zalecen d.iety. Dziś np zjadłam na śniadanie póltorej kromki pieczywa pełnoziarnistego z pasztetową wędzoną, pomidorem i cebulą, na obiad zupę gulaszową - ziemniaki i marchewkę powyciągałam, a teraz pół sporej kiełbaski z grilla oraz pół grillowanej piersi z kurczaka. Także nie głodzę się wcale.
Muszę wybrać się do miasta po jakies spodnie,bo wszystkie wiszą!
Trzymam kciuki za Was i za waszą dietę :-)

Doris gratulacje! Po prostu zdrowo się teraz odżywiasz i są efekty!
martadelka czyżbyś wątpiła w skuteczność naszej diety?:-D

Wczoraj u mnie: przekąska - 1 kromka p. chrupkiego z serem i wędlinką, pomidorem i ogórkiem
kolacja - 2 kromki pieczywa ciemnego(A kupił wczoraj, szkoda wyrzucać więc też jem) z pieczonym przez nas mięskiem na kanapki i do tego sałatka grecka

O sałatka grecka! napisz jak robisz, bo mam ochotę:tak:
Ja wczoraj zjadłam loda:zawstydzona/y: świderka zaden tam sorbet:zawstydzona/y: i trochę plauszków mało solonych można?:zawstydzona/y: A na kolację ćwierć arbuza:-D

dziś zaczynam bardziej się pilnować, na śniadanie jajecznica i w kromki chrupkiego pieczywa i 1 morela, obiad leczo, dalej nie wiem jeszcze

reklama
martadelka czyżbyś wątpiła w skuteczność naszej diety?:-D
Ja wczoraj zjadłam loda:zawstydzona/y: świderka zaden tam sorbet:zawstydzona/y: i trochę plauszków mało solonych można?:zawstydzona/y: A na kolację ćwierć arbuza:-D

dziś zaczynam bardziej się pilnować, na śniadanie jajecznica i w kromki chrupkiego pieczywa i 1 morela, obiad leczo, dalej nie wiem jeszcze

no co Ty!!! jakbym śmiała:-D:-D:-D

Do góry