reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do wagi

reklama
ok, od jutra zaczynamy? bo ja dziś 2 małe mielone zjadłam:zawstydzona/y:i sorbet oczywiście:-Di kanapkę na śniadanie:rofl2:zważę sie jutro rano

w almie dostawa za free:) i mięso,wędliny, sery- przystępne cenowo a baaardzo fAJNE jakościowo:tak:

To mielone zabronione?:-D
U mnie dziś bułka ziarnista z szynką i pomidorem, ciastko francuskie i wyjadłam kaszkę po Mieśku:zawstydzona/y: W planach pieczeń z łopatki z fasolką szparagową i odrobineczką k.g. białej niepalonej i nie wiem co dalej- mieliśmy mieć wieczór z pizzą, ale teraz to nie wiem...

mamaM jak się cofniesz parę stron, to trasia, Doris i Misialina jadłospisy dzienne pisały, może będzie CI łatwiej coś skomponować
dzieki za info :-)
ja juz troche szukałam w necie i juz posciagałam troche jadłospisy i pełno przepisów, ale jak bede troche czasu miała to przejrze watek...

reklama
no co Ty, Aestima, pewnie, że z jog. naturalnym przejdzie, nam chodzi o to, żeby głównie jeść zdrowiej i zmniejszyć kaloryczność posiłków

Do góry