Moja mama nosiła taki pas i sobie chwaliła, ale teraz mówią, żeby nie nosić, bo się mięśnie rozleniwiają i że lepiej jak samo wraca do normy. Sama nie wiem w końcu :/ Jak mi samo nie będzie chciało się poprawić, to może kupię
reklama
Nadzieja:)
Fanka BB :)
gratulacje dziewczyny!!!! U mnie waga ani drgnie, wiecjak zolza czekam na zielone swiatlo od gina jak na zbawienie. Juz sie nie moge doczekac kiedy wczlapie sie na moja bierznie i zaczne robic brzuszki.
blondplatyna zolza ma racje, ja bym ci radzila jednak zaczac robic brzuszki, to jest znacznie skuteczniejsze niz jakis tam pas.
blondplatyna zolza ma racje, ja bym ci radzila jednak zaczac robic brzuszki, to jest znacznie skuteczniejsze niz jakis tam pas.
agatkaT
Fanka BB :)
mi Położna mówiła, że mam sobie kupić taki pas...
Ja już ładnie zjechałam z wagi... ale ta fałda skóry na dole wygląda fatalnie!
Zastanawiam się nad kupnem tego pasa... ale jak jest tak gorąco i mam zakładać ten pas jeszcze na siebie- będzie ze mnie ciekło...
Może któraś z Was już ma i się pochwali albo zapoda jakiegoś linka :-)
Zastanawiam się nad kupnem tego pasa... ale jak jest tak gorąco i mam zakładać ten pas jeszcze na siebie- będzie ze mnie ciekło...
Dziewczynki moja znajoma chodziła po porodzie na aerobik dla kobitek po ciąży i tam babka mówiła, że nie wolno robic tradycyjnych brzuszków, bo to pogarsza sytuację, tylko takie skretne tj. prawy łokiec do lewego kolana -ile w tym prawdy - nie wiem.
Agatka ja mam takie majty z elastycznym pasem - w prawdzie użyłam je dwa razy, bo u mnie akurat wszystko szybciutko się wciąga, ale zamierzam 6 sierpnia na chrzciny wbić się w moją mega dopasowaną kieckę, więc pewnie się jeszcze przydadzą Kosztowały mnie 18 złmi Położna mówiła, że mam sobie kupić taki pas...
_Angel_
Mama małej stokrotki
Ja po wyjściu ze szpitala zakupiłam w aptece poporodowy pas brzuszny.Bardzo go sobie chwale,na brzuchu mam wiszacy fałd skóry a tam pas super wyszupla no i zaraz po samym porodzie lepiej mi sie chodziło bo przez ta wisząca skore miałam nawet problemy z oddychaniem.Nie powiem bo teraz gdy jest ciepło i musze gdzieś wyjśc to w tym pasie jest naprawdę gorąco.Ale ja zdecydowanie go polecam.W aptece dałam za niego około 50 zł ale był jeszcze troszkę inny za ponad 30.
Mój jest taki : Pas poporodowy
A co do wagi to muszę jeszcze zrzucić około 10 kg a moja waga ani drgnie od pewnego czasu.W poniedziałek mam wizytę u gin to może dostane zielone światło i będę mogła zacząć robić brzuszki.
Mój jest taki : Pas poporodowy
A co do wagi to muszę jeszcze zrzucić około 10 kg a moja waga ani drgnie od pewnego czasu.W poniedziałek mam wizytę u gin to może dostane zielone światło i będę mogła zacząć robić brzuszki.
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
a od kiedy takie pasy mozna nosic? moja polozna powiedziala ze niby 6tyg po porodzie ale wydaje mi sie ze wczesniej
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Ja kupiłam majty z pasem z Lidla, ale zakładam tylko na jakieś większe wyjścia, np. w sobotę na chrzciny i w niedzielę na imprezkę. Lepiej się czuję bez takiego obwisłego brzucha
młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
W ciąży przytyłam 25kg a 12 juz zrzuciłam
reklama
Podziel się: