reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wracamy do wagi

To ja też się będę chwalić: w ciąży przytyłam 12 kg i przed ważyłam 63 kg. Dziś mam waga pokazuje 65kg :) W ogóle jestem pod wrażeniem kobiecego ciała, jak szybko wszystko się wciąga i naciąga :)

reklama
Dziewczyny - super wyniki! Gratuluję wszystkim zgubionych kilogramów:)

Moje ciało niestety nie rozciąga i nie wciąga się tak łątwo. Po ciąży pozostała mi masa rozstępów. Wygląda to naprawdę fatalnie, nigdy nie widziałam u nikogo takiego brzucha czy bioder. POzostaje mi czekać aż zbledną ale już wiem, że na plażę będę w swoim życiu chodzić jedynie w odludne miejsca:(

Oj tam oj tam. Przecież ludzie nie chodzą na plażę żeby porównywać kto ma jakie rozstępy. Ja też mam ale mimo to założę strój dwuczęściowy. No chyba że tylko ja taka jestem bezkrytyczna wobec ludzi...:confused:

pewnie, że nie ludzie nie chodza na plażę porównywać ale ja bym się fatalnie czuła. Kurcze, te moje rozstępy są naprawdę straszne:( Niestety w tej kwestii nie przesadzam. Ale oczywiście, że wolę mieć całe ciało w rozstepach i Marysię niż nie mieć i jednego i drugiego:)

Ale oczywiście, że wolę mieć całe ciało w rozstepach i Marysię niż nie mieć i jednego i drugiego:)
piękie napisane :-)

U mnie cały czas ok 1kg na plusia, ale brzuch jest fatalny. 83 cm w pępku :-( W niedziele jak poszłam na rolki żeby zgubić trochę tłuszczyku to pogryzłmnie pies i mam sińca na pół uda :-( Teraz to wogóle mogę się nie pokazywać ludziom...

Dziewczyny ja nie wiem jak wy to robicie:(((. Ja wlasnie stanelam na wage i zamiac chudnac to tyje:-(! Masakra! KArmie piersia, ale niestety u mnie to chyba nie idzie w parze z guieniem kilogramow:(((.
Ramari zazdroszcze pogody u mnie jest tak goraco i duszno, ze przez caly dzien nie wychylam nosa za drzwi. Pewnie i to sie ma jakos do tego, ze nie moge zrzucic wagi
Co do rozstepow to chyba obeszlo sie bez, chyba, ze maja szanse jeszcze sie pojawi? No wlasnie jak to z tymi rozstepami jest?? Myslicie, ze miesac po porodzie moga jeszcze jakies sie ujawnic?????

Traschka ja stosuję krem poporodowy pharmaceris. nie wiem jak efekty, ale póki co nie narzekam. Wcześniej używałam też kremu pharmaceris dla kobiet w ciąży i nie miałam ani pół rozstępa ;)

reklama
Do góry