reklama
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Traschka mam ten sam problem - brzuch to jeden wielki rozstęp i do tego flak - widok obrzydliwy... też używam tego kremu pharmaceris redukującego rozstępy i do tego na całe ciało balsam ujędrniający nivea ale efektów na razie nie widzę... mam nadzieję że to się zmieni...Dziewczyny - super wyniki! Gratuluję wszystkim zgubionych kilogramów
Moje ciało niestety nie rozciąga i nie wciąga się tak łątwo. Po ciąży pozostała mi masa rozstępów. Wygląda to naprawdę fatalnie, nigdy nie widziałam u nikogo takiego brzucha czy bioder. POzostaje mi czekać aż zbledną ale już wiem, że na plażę będę w swoim życiu chodzić jedynie w odludne miejsca
Ostatnio położna jak dawała mi od gina receptę na krem na bliznę po cc mówiła że po nim pozostanie ślad jakby ktoś paznokciem przejechał i śmiało będę mogła wskakiwać w kostium do opalania ale co mnie ta blizna obchodzi skoro i tak jest pod linią majtek więc jaka by nie była to nie będzie jej widać, jak ten brzuch jest taki że ludzi starszy i na pewno go nie pokaże nikomu w takim stanie...
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Racja :-(Ramari o żesz Ty...noga wygląda paskudnie :/
icak
Fanka BB :)
ramari do lekarza z tą nogą, niech ci chociaż jakiś zastrzyk dadzą antypaskudztwowy. Nie przesadzasz z tym brzuszkiem? ja mam w brzuchu już 90 i ciesze sie bardzo, bo w ciąży 110. Licze że będzie jeszcze spadał, ale 80 to dla mnie rewelka.
trasiu czas powinien pomóc rozstępom i zbledną na pewno, niestety babki mają przerąbane dosyć że ciąża, poród, szwy w kroczu czy na brzuchu to jeszcze ciałko w paski, ale Marysia jest tego warta!
trasiu czas powinien pomóc rozstępom i zbledną na pewno, niestety babki mają przerąbane dosyć że ciąża, poród, szwy w kroczu czy na brzuchu to jeszcze ciałko w paski, ale Marysia jest tego warta!
ramari
no wygląda paskudnie, ale co zrobić... oglądał mnie mój mąż (związany z medycyną), pies szczepiony więc powinno być ok
icak ja bym chciała mieć w pasie tak 70 cm a to jeszcze długa droga :-(
icak ja bym chciała mieć w pasie tak 70 cm a to jeszcze długa droga :-(
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
ja musze powiedziec ze nie mam ani 1 rozstepu a moja waga to -11,5 kg jeszcze tylko 2,5 kg do wagi sprzed ciazy ale postaram sie wiecej zrzucić zobaczymy czy mi sie uda, w pasie w 9mc miałam powyzej 105cm teraz mam 87cm juz nie moge sie doczekac az bede mogla zaczac cwiczenia i pozbede sie mojego flaberka
U mnie jak na razie -10kg, ale to się już dosyć długo utrzymuje... Chyba żeby zgubić resztę, będę musiała się postarać ;-)
Brzuch mam obrzydliwy, rozstępy fatalne - i ta głupia czarna kresa - jedna znajoma myślała, że mnie tak masakrycznie pocięli przy porodzie ;-)
Po kontroli ginekologicznej zacznę trochę ćwiczyć, bo mi źle z tym bebzunem wstrętnym..
Brzuch mam obrzydliwy, rozstępy fatalne - i ta głupia czarna kresa - jedna znajoma myślała, że mnie tak masakrycznie pocięli przy porodzie ;-)
Po kontroli ginekologicznej zacznę trochę ćwiczyć, bo mi źle z tym bebzunem wstrętnym..
Misialina
Ja zrzuciułam wszystko co nabyłam w ciąży...chciałabym więcej ale od tygodnia waga stoi w miejscu i ani drgnie...od jutro zaczynam Nordic Walking...zobaczymy czy coś to da...zanjoma schudła uprawiając ten sport 8 kg...więc może mi tez się uda
reklama
blondplatyna
U mnie zostało jeszcze 4kg do wagi wyjściowej, ale u mnie to mogłoby tak zostać, bo ja waga kurczakowa i teraz ważę 46kg, więc nawet nie widać żebym rodziła, chociaż miednica jeszcze rozciągnięta, bo w żadne spodnie sprzed ciąży się nie mieszczę - masakra. No i ten okropnie wiszący flak na brzuchu. Łapię się za skórę i tak śmiesznie chlapie
Dziewuchy a czy któraś z was używa pasa wyszczuplającego. Ja się zastanawiam nad zakupem, bo brzuch wisi okropnie, a teraz w lato warto chociaż jakąś kieckę założyć żeby się nie pocić w spodniach. No i może pomógłby w ściągnięciu tej wiszącej skóry.
Dziewuchy a czy któraś z was używa pasa wyszczuplającego. Ja się zastanawiam nad zakupem, bo brzuch wisi okropnie, a teraz w lato warto chociaż jakąś kieckę założyć żeby się nie pocić w spodniach. No i może pomógłby w ściągnięciu tej wiszącej skóry.
Podziel się: