reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do wagi

U mnie -11 na razie, wiec do wagi przed ciążą jedynie 2kg zostało, ale najlepiej byłoby zrzucić 7kg, wtedy poczuje się lepiej. Brzucho nadal odstaje poniżej pępka, ale myśle że po cc to potrwa długo zanim wróci do pierwotnego wyglądu. Chodze ciągle głodna, a nic nie moge jeść - bo mała kolkowa i zwariowac można.

reklama
U mnie jeszcze 10 kg na plusie, pocieszające jest to że już 14 spadło więc chyba nie jest źle. Mam nadzieję, że Julietta szybko wyciągnie te kg. Brzuch coraz lepiej wyglada tylko ten fał skóry na blizną po cc jest jeszcze ale podobno długo to się wciąga. :-(

ok, u mnie 11,5 na minusie... brzuszek miękki (brak mięśni ;( ) ale płaściutki... dupka i udka też wracają do normy... Jednakże ja nie widzę jakiejs różnicy i czuje sie wielka i paskudna !! ;( Ale mój mąż jara się... I jak to mówi "noooo.... raczej.... znów się robisz dobra sucz !!' na co ja mu mówie ze nie chce go znac ;p

ja mam - 13 kg czyli do wagi z przed ciąży został 1 kg, ale cycki ważą swoje wiec nie jest źle.
Chciałabym jakieś 5 kg jeszcze zrzucić może da rade :-) Matti wyciąga jak moze ;-)

u mnie cycki ważą 3 kg nadal... niech dojarka szybko wyschnie i beda znów lekkie :-) wiec nie liczac cycków mam 3 kg do zrzucenia a potem odchudzanko :-)

no zaje.biście... kupiłam se 3 dni temu spodnie... wczoraj je założyłam na sekunde ale stwierdziłam ze sie zbyt opinaja i odłożyłam... i dziś je wzięłam bo nalazlam lepsza bluzkę do ubrania do kompletu i zakładam, a spodnie już mi luźne... nie ogarniam... rozciągnąc się nie miały opcji a w schudnięcie w jeden dzień nie chce mi się wierzyc... czary normalnie, czary :)

doggi oby tylko czary w tą stronę! ;-)
ja nie mam wagi, więc jedynie raz się ważyłam gościnnie w zeszłym tygodniu, mogę tylko w domku mierzyć brzucho - tradycyjnie miarką budowlaną :-)

reklama
chyba coś w tym jest bo kupiłam sobie spodnie w sobotę a dziś jak by luźne, hmm, z jednej strony fajnie a z drugiej... po co ja se te spodnie kupiłam skoro w stare mogłabym się może zmieścić.

Do góry