reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wracamy do formy

MadziulkaS dzięki za pocieszenie już powoli mi przechodzi przejmowanie się tym P... tym bardziej że jego żonka też do najlżejszych nienależy.

A co do twojej dzidzi w brzuszku to z tego co piszesz jesteś osobą o drobnej budowie ciała więc mała dzidzia też może być drobna, a kiedy rozwiązanie?

reklama
ja żylakow dzieki Bozi nie mam, ale co z tego? jestem cała pocięta przez rozstępy - na brzuchu to mam słońce:-D a na biodrach po prostu szramy. nie wspominam juz, ze od karmienia cycem to teraz i tu mi sie robia rozstepy i chociaz wiem, ze moze sie lepiej posmarowac to mam wrazenie, ze to nic nie da i nie robie z tym nic, bo i tak mi sie płakac chce jak to widze.
mi został jeszcze mały brzuszek i sobie mysle, ze to juz samo nie zejdzie co? trzeba to zcwiczyc:-D?

moje zylaki były potwornie bolesne ale troche już lepiej i odrobine zmalały
ja smaruje maścią RUSKOREX, położna polecała okłady z RIWANOLU ale lekarz odradzał więc ostatecznie nie robiłam..
co do rozstępow to mam te z poprzednich ciąż, nowe nie wyszły a te nie takie straszne
ale ogolnie moje dochodzenie do formy jeszcze troche potrwa, ciągle jeszcze obolała jestem i to krocze nieszczesne sie słabo goi:sick::-(

boshe... jak sobie pomysle,ile mam do zgubienia i jak malo apetycznie wygladam,to trace ochote na odchudzanie,bo u mnie na fekty trzeba bedzie dluuuugo czekac :-(

Kasro ja tez sie wstydzę swojego ciała, ba nawet czuje wstręt. poza tym minęly od porodu 2 tygodnie a ja mam wciaz maly brzuszek i nadal ciemny pępek i kreche ta ciążową. dziś połozna mi powiedziała, zeby kupic sobie w aptece masc czosnkowa. musze sprobowac chociaz nie licze na cud:-(

no własnie a kiedy zniknie ta krecha na brzuchu(brazowa)-bo ja ja jeszcze mam:tak:

Mam pytanie czy polecacie jakis specyfik na blizne po CC,ja słyszałam o Contratubex-ale on kosztuje cos koło 100zł.-wiec chyba sobie daruje:szok:

Kasro - współczucia, ja teżmam miliony rozstępów... Na szczęście starych jeszcze po Ignacym iwęc już takie blade są. No faktycznie na plazę to bez sensu - ale na przykłądw Gdańsku nie trzeba się od razu negliżować - można pochodizć postarówce, umówić się z dziewczynami z BB... ;))

Aga

no własnie a kiedy zniknie ta krecha na brzuchu(brazowa)-bo ja ja jeszcze mam:tak:

Mam pytanie czy polecacie jakis specyfik na blizne po CC,ja słyszałam o Contratubex-ale on kosztuje cos koło 100zł.-wiec chyba sobie daruje:szok:

nie,nie-tyle to on nie kosztuje,ale tani nie jest.kup Cepan albo Alcepalan-to tez masci na blozny,to samo co Contratubex,a tansze.podobno pojawila sie jakas chyba silikonowa masc na blizny produkowana przez firme Oceanic,ale tej nie znam,to swierzynka.

reklama
a ja pomimo mojej szczupłości mam też jeszcze brzuszek ciążowy i wielkie wiszące cyce, a w ogóle mam schizy, że mnie mąż zdradzi .... taka jestem beznadziejna teraz i czuję się taka. Blada, z brzuchem .... i zyłam na nogach:no:

Do góry