reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy

reklama
ja właśnie studiuję stronkę dieta.pl ale biore się za squosha i basen a w domu orbitrek na maxa bo chyba gwarancja kondycji to jednak ruch... i ZERO żarcia po18.oo
:wściekła/y:

ech... to ja wam powiem ze własnie w ciazy czułam sie super... zawsze byłam chuda jak tyka, a w ciaży nabrałam troche ciałka :tak: i tak sie modliłam zeby choć troche zostały mi te kobiece kształty, ale niestety :-(teraz znów jestem patyczakiem :crazy: i tylko mały nadmiar skóry na brzuszku a pod nią nic...

ech... to ja wam powiem ze własnie w ciazy czułam sie super... zawsze byłam chuda jak tyka, a w ciaży nabrałam troche ciałka :tak: i tak sie modliłam zeby choć troche zostały mi te kobiece kształty, ale niestety :-(teraz znów jestem patyczakiem :crazy: i tylko mały nadmiar skóry na brzuszku a pod nią nic...
Wyjęłaś mi to z ust:-D:tak: czy wszystkie Marty na majówkach tak maja. Bo mimo loginu jestem Waszą imienniczką:-)

no niestety, niektóre Marty mają zupełnie odwrotnie :dull:

I nie znoszą, gdy ktoś mówi, że jest za szczupły, albo gdy narzeka, że jest za gruby ważąc 60-parę kilo :crazy:

JA przy 160 cm waże 53 kg. Do wagi sprzed ciązy jeszcze 3 kg trza zrzucić. Ale mogłoby tak juz zostać gdyby nie ten flak zamiast brzucha. Może jak przestanę karmić piersią to z kilo jeszcze zleci. Bo mleko jest ciężkie prawda???

Mam jeszcze takie pytanie do dziewczyn po cesarce. jak tam wasze szwy??
Bo mój to czerwony jak cholera, wypukły jakiś i czasami mnie swędzi.

reklama
Do góry