reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wracamy do formy

reklama
ja właśnie studiuję stronkę dieta.pl ale biore się za squosha i basen a w domu orbitrek na maxa bo chyba gwarancja kondycji to jednak ruch... i ZERO żarcia po18.oo
:wściekła/y:

ech... to ja wam powiem ze własnie w ciazy czułam sie super... zawsze byłam chuda jak tyka, a w ciaży nabrałam troche ciałka :tak: i tak sie modliłam zeby choć troche zostały mi te kobiece kształty, ale niestety :-(teraz znów jestem patyczakiem :crazy: i tylko mały nadmiar skóry na brzuszku a pod nią nic...

ech... to ja wam powiem ze własnie w ciazy czułam sie super... zawsze byłam chuda jak tyka, a w ciaży nabrałam troche ciałka :tak: i tak sie modliłam zeby choć troche zostały mi te kobiece kształty, ale niestety :-(teraz znów jestem patyczakiem :crazy: i tylko mały nadmiar skóry na brzuszku a pod nią nic...
Wyjęłaś mi to z ust:-D:tak: czy wszystkie Marty na majówkach tak maja. Bo mimo loginu jestem Waszą imienniczką:-)

no niestety, niektóre Marty mają zupełnie odwrotnie :dull:

I nie znoszą, gdy ktoś mówi, że jest za szczupły, albo gdy narzeka, że jest za gruby ważąc 60-parę kilo :crazy:

JA przy 160 cm waże 53 kg. Do wagi sprzed ciązy jeszcze 3 kg trza zrzucić. Ale mogłoby tak juz zostać gdyby nie ten flak zamiast brzucha. Może jak przestanę karmić piersią to z kilo jeszcze zleci. Bo mleko jest ciężkie prawda???

Mam jeszcze takie pytanie do dziewczyn po cesarce. jak tam wasze szwy??
Bo mój to czerwony jak cholera, wypukły jakiś i czasami mnie swędzi.

reklama
Do góry