reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wracamy do formy

Witajcie, tak po krotce przczytalam o czym piszecie i ciesze sie ze nie jestm sama, w sumie brzuch mi juz spada taki smieszny maly flaczek zostal, ale rozstepy sa niesamowite,cale zycie przede mna a brzuch taki paskudny, juz nie karmie znacie dobry krem, ktory moze mi pomoc,
poza tym ciagle mam do zrzucenia 13kilo. tragedia w ciagu 4 miseicy spadl tylko kilo. ogolnie w ciazy przytylam 24 kilo. przed ciaza taka fajna bylam chudziutka, mam 174cm wzrostu i wazylam 60kilo, fajnie bylo a teraz 73 taka wielka baba ze mnie, moj chlopak mowi ze teraz wygladam bardziej kobieco ale nie podoba mi sie to, poza tym strasznie zaczely mnie bolec kolana, nie wiem czy to pzrez ten ciezar czy reumatyzm wlazi ale nie ejst dobrze,
no powod dlaczego w ogole pisze to taki, ze ciagle mnie cos kluje w podbrzuszu z prawej strony, czy to normalne, czy tez tak macie, wybieram sie do ginekologa ale mam dluga droge do niego, bo musze prywatnie i chcialabym do POlaka, a tu blisko nie ma nigdzie no i kroja taka kase ze szok, zrobilam ostanio cytologie czekam na wyniki, dobre i to, . chce tez dodac ze po porodzie nie mialam badania ginekologicznego gdyz w Anglii takie cos nie istnieje, czyli nie byla w ogole badana.

olineczka ja w ciazy tez miałam 24kg wiecej czy nawet 25. waga sprzed to 59kg i wzrost 175cm. a teraz to kurde nie wiem, ale z 52kg chyba, bo wyglądam jak fiflak. o, a w ogole to mamtaki pomysł zebyśmy pokazały swoje brzuchy na zamkniętym moze sie bedziemy nawzajem pocieszac:-). co wy na to? wiem, ze to moze być krępujące, ale jak tylko zrobię fotkę to wstawię moje sznyty.

reklama
O tym, że mój brzuchol jest wielki świadczy fakt, że ostatnio babka w sklepie widząc moje zakupy skwitowała: no pani musi teraz jeść za dwóch i posłała mi porozumiewawczy uśmieszek:wściekła/y: Trochę mnie to zmartwiło ale ostatecznie akceptuję siebie jaką jestem i pocieszam się, że kiedyś mi ta opona spadnie:-)

Miałam taką sytuacje po urodzeniu Maksa: pani w ciucholandzie mnie woła i mówi, ze ma świetne spodnie ciążowe:sorry2:

To sobie wyobraźcie co ja czułam, kiedy ktoś zapytał mnie kiedy rodzę, a było to na 1,5 roku przed urodzeniem Janka. Dodatkowo wtedy sytuacja z moją płodnością wyglądała mało różowo... Nigdy więcej nie poszłam w tamto miejsce, jakoś mi i głupio i przykro było...

ale z drugiej strony to chyba dobrze, że chociaż ci ludzie nie żyją tylko w swoim świecie i zauważają drugiego człowieka, tzn. kobietę, która może być w ciąży ... lepsi tacy, niż ci co jak chodziłyśmy z brzuchami udawali, że nie widzą naszych piłeczek!

dziewczyny powiedzcie!!! kiedy przestaną wypadać mi włosy ?????????????
JA JESTEM JUŻ PRAWIE ŁYSA!!!!
same prześwity!!!!!
................. hmmmmmmmm no chyba że podobno na mądrej głowie włos nie rośnie (hihihihi) jak mawiają łysi...
chyba zaczne odkładać na peruke... :baffled::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Miałam taką sytuacje po urodzeniu Maksa: pani w ciucholandzie mnie woła i mówi, ze ma świetne spodnie ciążowe:sorry2:
Ja miałam po urodzeniu Kacpra - facet mi opuścił cenę jakiejś bluzki bo ciężarnej trzeba:-D
teraz zostało mi 4kg i wielka fałda na brzuchu.:wściekła/y::-(

A co do włosów- to mi wypadają garściami.

co do włosów to mi wypadają garściami albo córcia mi wyrywa jak gdzieś chociaż kosmyk wolny zobaczy ale ma radość gorzej ze mną, chciałam brać skrzyp polny ale ponoć nie wskazany przy karmieniu piersią:no:

reklama
Ja też tracę włosy garściami :wściekła/y: Na całe szczęście mam ich dość dużo.
Fałda na brzuchu mi została i strasznie mnie irytuje ale wagę już mam poniżej tej sprzed ciąży.

Do góry