reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wracamy do formy

reklama
50?kg? Czy ja jestem tu najgrubsza? Waze 65 kg i mam 166 cm
Myślę, że wcale nie jesteś za gruba, a jeżeli chcesz zrzucić parę kilo to na to jeszcze masz mnóstwo czasu:tak: W końcu to dopiero niecałe 5 m-cy po porodzie.
Mój problem jest trochę inny. Ja po prostu mam problem z utrzymaniem takiej wagi, by nie wybałuszano oczu na to, że wogóle jestem mamą. Mi osobiście podobają się bardziej kobiece kształty. Ale ja musiałabym być wiecznie w czwartym m-cu ciąży żeby to osiągnąć:-D Cóż, my kobiety...

Spokojnie Aniu nie jesteś najgrubsza. Ja przy mniej więcej takiej wadze (ze wskazaniem na więcej :-)) mam 3 cm mniej wzrostu. No i ważę tyyle samo co w dniu wyjscia ze szpitala, a cały czas karmię, załamka.

ja mam 168 cm wzrostu i dlatego mąz by chciał zeby te 52 kg nie zlecialo na dół, zreszta jak pamietam sprzed ciazy kupic spodnie na moje dlugie nogi w rozmiarze 34:wściekła/y: to masakra:-( i ile nerwów przy tym:no:

Aniu ja tez swoich okrągłości po porodzie nie mogę zgubić, normalnie waga stoi w miejscu, nie ważne czy się przejem czy nie zawsze to samo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ja ważę troszkę mniej niż przed ciążą ale i tak sporo 60 kg i 164 cm - właściwie to ładnie mi tak ale muszę się zmobilizować i brzuch zrzucić i wtedy będzie ok - ale jak ja mam się zmobilizować ???????

martka ty to masz ekstra wagę - ehhhh ......

Nie odbierać mi tu palmy pierwszeństwa w randze super ciężkiej :-p. U mnie niestety waga leci w górę, bezwzględu na dietę. ta wredna tarczyca mi się dołożyła znów. Obawiam się że już przekroczyłam 95 kg, co przy mini wzroście jest zatrważające :-/. Niedługo Tomek będzie wychodził na spacery z wózkiem, Opisem i turlając żonę...

reklama
ja mam 166cm wzrostu i waze 61kg... Do wagi sprzed ciazy jeszcze mam 7kg, ale juz sobie ten jeden kilogram moge darowac i pragne 55kg ;-)
No, ale juz od dawna nic z tego nei wychodzi. Pierwsze kilogramy spadly szybko, potem zostalo 8 i tak dlugo spadalo do 7...
Wszyscy sie dziwia ze mam jeszcze te 6(7) bo niby nie widac. Ja tam widze... Dupsko jak szafa a uda jak balerony :-D No i ten fald na brzuchu ktory moj maz lubi mietosic :crazy:

A tak w ogoel w ciazy to przytylam chyba najweicej z Was bo az 19kg :szok::szok::szok:

Do góry