reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy

reklama
50?kg? Czy ja jestem tu najgrubsza? Waze 65 kg i mam 166 cm
Myślę, że wcale nie jesteś za gruba, a jeżeli chcesz zrzucić parę kilo to na to jeszcze masz mnóstwo czasu:tak: W końcu to dopiero niecałe 5 m-cy po porodzie.
Mój problem jest trochę inny. Ja po prostu mam problem z utrzymaniem takiej wagi, by nie wybałuszano oczu na to, że wogóle jestem mamą. Mi osobiście podobają się bardziej kobiece kształty. Ale ja musiałabym być wiecznie w czwartym m-cu ciąży żeby to osiągnąć:-D Cóż, my kobiety...

Spokojnie Aniu nie jesteś najgrubsza. Ja przy mniej więcej takiej wadze (ze wskazaniem na więcej :-)) mam 3 cm mniej wzrostu. No i ważę tyyle samo co w dniu wyjscia ze szpitala, a cały czas karmię, załamka.

ja mam 168 cm wzrostu i dlatego mąz by chciał zeby te 52 kg nie zlecialo na dół, zreszta jak pamietam sprzed ciazy kupic spodnie na moje dlugie nogi w rozmiarze 34:wściekła/y: to masakra:-( i ile nerwów przy tym:no:

Aniu ja tez swoich okrągłości po porodzie nie mogę zgubić, normalnie waga stoi w miejscu, nie ważne czy się przejem czy nie zawsze to samo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ja ważę troszkę mniej niż przed ciążą ale i tak sporo 60 kg i 164 cm - właściwie to ładnie mi tak ale muszę się zmobilizować i brzuch zrzucić i wtedy będzie ok - ale jak ja mam się zmobilizować ???????

martka ty to masz ekstra wagę - ehhhh ......

Nie odbierać mi tu palmy pierwszeństwa w randze super ciężkiej :-p. U mnie niestety waga leci w górę, bezwzględu na dietę. ta wredna tarczyca mi się dołożyła znów. Obawiam się że już przekroczyłam 95 kg, co przy mini wzroście jest zatrważające :-/. Niedługo Tomek będzie wychodził na spacery z wózkiem, Opisem i turlając żonę...

reklama
ja mam 166cm wzrostu i waze 61kg... Do wagi sprzed ciazy jeszcze mam 7kg, ale juz sobie ten jeden kilogram moge darowac i pragne 55kg ;-)
No, ale juz od dawna nic z tego nei wychodzi. Pierwsze kilogramy spadly szybko, potem zostalo 8 i tak dlugo spadalo do 7...
Wszyscy sie dziwia ze mam jeszcze te 6(7) bo niby nie widac. Ja tam widze... Dupsko jak szafa a uda jak balerony :-D No i ten fald na brzuchu ktory moj maz lubi mietosic :crazy:

A tak w ogoel w ciazy to przytylam chyba najweicej z Was bo az 19kg :szok::szok::szok:

Do góry