reklama
michaśka
Zaciekawiona BB
Myślę, że wcale nie jesteś za gruba, a jeżeli chcesz zrzucić parę kilo to na to jeszcze masz mnóstwo czasu W końcu to dopiero niecałe 5 m-cy po porodzie.50?kg? Czy ja jestem tu najgrubsza? Waze 65 kg i mam 166 cm
Mój problem jest trochę inny. Ja po prostu mam problem z utrzymaniem takiej wagi, by nie wybałuszano oczu na to, że wogóle jestem mamą. Mi osobiście podobają się bardziej kobiece kształty. Ale ja musiałabym być wiecznie w czwartym m-cu ciąży żeby to osiągnąć Cóż, my kobiety...
Ewitka
Majowo-lutowa mama
Spokojnie Aniu nie jesteś najgrubsza. Ja przy mniej więcej takiej wadze (ze wskazaniem na więcej :-)) mam 3 cm mniej wzrostu. No i ważę tyyle samo co w dniu wyjscia ze szpitala, a cały czas karmię, załamka.
ja ważę troszkę mniej niż przed ciążą ale i tak sporo 60 kg i 164 cm - właściwie to ładnie mi tak ale muszę się zmobilizować i brzuch zrzucić i wtedy będzie ok - ale jak ja mam się zmobilizować ???????
martka ty to masz ekstra wagę - ehhhh ......
martka ty to masz ekstra wagę - ehhhh ......
Kluliczek
Babka z laską
Nie odbierać mi tu palmy pierwszeństwa w randze super ciężkiej . U mnie niestety waga leci w górę, bezwzględu na dietę. ta wredna tarczyca mi się dołożyła znów. Obawiam się że już przekroczyłam 95 kg, co przy mini wzroście jest zatrważające :-/. Niedługo Tomek będzie wychodził na spacery z wózkiem, Opisem i turlając żonę...
reklama
mysz1978
Fanka BB :)
ja mam 166cm wzrostu i waze 61kg... Do wagi sprzed ciazy jeszcze mam 7kg, ale juz sobie ten jeden kilogram moge darowac i pragne 55kg ;-)
No, ale juz od dawna nic z tego nei wychodzi. Pierwsze kilogramy spadly szybko, potem zostalo 8 i tak dlugo spadalo do 7...
Wszyscy sie dziwia ze mam jeszcze te 6(7) bo niby nie widac. Ja tam widze... Dupsko jak szafa a uda jak balerony No i ten fald na brzuchu ktory moj maz lubi mietosic
A tak w ogoel w ciazy to przytylam chyba najweicej z Was bo az 19kg
No, ale juz od dawna nic z tego nei wychodzi. Pierwsze kilogramy spadly szybko, potem zostalo 8 i tak dlugo spadalo do 7...
Wszyscy sie dziwia ze mam jeszcze te 6(7) bo niby nie widac. Ja tam widze... Dupsko jak szafa a uda jak balerony No i ten fald na brzuchu ktory moj maz lubi mietosic
A tak w ogoel w ciazy to przytylam chyba najweicej z Was bo az 19kg
Podziel się: