reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy

reklama
kurcze mi też lecą włosy jak cholera :-( ide po niedzieli do fryzjera troche je obciąć bo takie cienkie i strasznie ich mało - ciągle zbieram z Piotrusia i garściami mogę sobie je wyciągać :-(

a koleżanka ma aż łyse place na głowie ...

Mi włosy nie lecą póki co, ale też postanowiłąm obciąć. Tyle, że z innego powodu - było mi z nimi za gorąco po prostu!! No i ciągle musiałam wiązać (mały miał w oczach przy karmieniu), więc to tak jakby ich nie było.

Ja jak na razie nie mam problemów z włosami, ale kreska jest prawie nie widoczna - hurrrrrrraaaa:-), gorzej z brzuszkiem :-(. Często chodze do parku na kocyk i wtedy ćwicze, mam w nosku ;-) co inni sobie myślą jak mnie widzą, bo tak czasu i siły nie mam na to. Wiec trzeba wykorzystać chwilke, tym bardziej że mały lubi spać na powietrzu :-)... Ale niestety są nieregularne te ćwiczonka, jak już Bąbel będzie spał całą noc to się wezmę-chyba hihi- bo będę mniej zmęczona... Dobrze że faceci są bardziej wyrozumiali co do naszych figurek , tylko ja mam dużą krytyke dla siebie.
Mam nadziej że u Was jest lepiej
buziaki

u mnie bez zmian... :no::no::no: Codziennie wcieram specyfik w brzuch, ale na razie efektow nie widze. Uda mam masakryczne i im chyba nic nie pomoze... :-(
Musialam kupic 3 nowe staniki bo o starych moge juz zapomniec, a szkoda bo je lubilam i byly prawie nowe niektore :-(

myszko ale to chyba lepiej że musisz mieć nowe - większe :-D ja tam nie żałuję żadnego stanika choćby nawet był najpiekniejszy jesli muszę się go pozbyć z tego powodu że jest za mały :-D:-D

a ja się ciesze jak stanik mam za duży....
zawsze marzyłam o troche mniejszym biuście, staniki jeszcze znajde ale kostium kąpielowy w moim rozmiarze strasznie trudno znaleść:wściekła/y:

co do włosów to wypadają okropnie, też chyba troche podetne

no i dziś się warzyłam
nic nie schudłam przez ostatnie dwa tygodnie:-:)wściekła/y:

Mamooli,sie nie obraź,ale pokazałam nasze zdjęcia mojemu Piotrowi i on bardzo pozytywnie na Ciebie patrzył :tak: jak mi biust urósł,to na mnie też tak patrzył :-p mojemu mężowi podobaja sie Gaaliyah i Mamaoli-ze zdjęć :tak: Mamooli,na allegro są różne rozmiary-sama sprawdzałam :tak:

betka dzięki, miło mi się zrobiło:tak:

na allegro nie szukałam ale wszędzie gdzie byłam to tylko kostiumy na laski a duże rozmiary to ewentualnie jednoczęściowe i koszmarne..
Chciałabym sobie jakiś fajny kostium kupić bo tak mi się marzy, żeby z Olą na basen chodzić, bo mamy niedaleko, kurcze chociaż raz w miesiącu...

reklama
myszko a coż to za wspaniały specyfik na brzuch? moze też go kupie
Włosy garściami mi wypadają:szok: zbieram je wszedzie z niuni z pościeli, z ubrań masakra, musze wybrać się do fryzjera podciąć, wiecie czy można brać skrzyp polny jak się karmi piersią, czy nie zaszkodzi maluszkowi?
Co do staników czy macie jakieś ładne kolorowe dla karmiących czy tylko białe i czarne? Też się cieszyłam barszczyku jak piersi się wieksze zrobiły i nowe staniki kupować lubie ale teraz mam duże i nie moge ładnego kolorowego stanika kupić dla mam karmiących może Wy macie jakąś fajną marke
mamooli też mam ten problem wszystkie ładne stroje to na lalki barbie a ja do nich nie należe:baffled:

Do góry