reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy

A ja muszę porobić badania, bo mam taką chuśtawkę jak diabli... Popłakuje, smęcę, marudzę. Zobaczymy, może moja tarczyca domaga się większej ilości hormonu... Przynajmniej mdłości nie mam od wczoraj. No i kręgosłup mi siada, włosy wypadają, cera zmienia się w negaryw muchomorka... I nie chudne, mimo iż nie jem dużo - jak nic ta wredna tarczyca znów szwankuje.

reklama
kluliczku mi też włosy lecą niesamowicie, normlanie wszedzie moje kudły się walają, jak tak dalej pójdzie to wyłysieje:dry: a cera też niestety się popsuła - pryszcz na pryszczu, ale zwalam to na to że mam teraz okres no i pozeram mase słodkości więc może to dlatego :dry:a w ciąży miałam takie ladne wlosy i cere ..... ehhhhh

taaa..... no ja kilka dni temu postanowilam cos zrobic z sadelkiem-zrobilam 7 brzuszkow i zrezygnowalam... odchudzanie pod tytulem "jedz mniej" tez u mie sie nie sprawdza,bo ja musze jesc tyle,ile potrzebuje-jak mam za malo pozywienia,to robie sie nerwowa.a nerwowa matka to koszmar dla dziecka :baffled:

u mnie też waga w miejscu stoi więc postanowiłam skakać na skakance na początek po 10 minut dziennie przez tydzien poźniej może zwieksze czas, jak szybciej się nie zniechece

kupilam sobie zel wyszczuplajacy - jeden taki chlodzacy (fajne uczucie) firmy Eveline, a jak juz go zuzyje tozaszalalam i kupilam L'oreal - na dzien i na noc ;-) No, ale wiem ze smarowanie sie takimi zelami to troche za malo... :-(

myszko ale to już dobry wstęp :tak: ja tez kupilam sobie krem do biustu ale niestety zapominam regularnie go uzywac:-pwiec nie licze na super efekty ...bo kto powiedzial ze uzywanie kremow jest takie proste ?? trzeba pamietac zeby robic to reguralnie bo inaczej efektow zadnych ... czyli jak z cwiczeniami ... ehhh

Kluliczek ja też ostatnio miałam mdłości ( i nawet wpadałam momentami w panike że w ciaży jestem...)
Przed wyjazdem stwierdziłam, że chyba nie biorę stroju bo i tak nie zamierzam się kąpać, na co mój mąż się wkurzył i kazał nie wydziwiać i powiedział, że jak tak to nie jedziemy... no więc zabrałam strój, jakos się przełamałam a później zapomniałam o swoich niedostatkach...
kreske też jeszcze mam ale robi sie już coraz jasniejsza
a brzuszki też ciągle odwlekam

reklama
Mądrego masz męża mamooli :-)
Słuszne spostrzeżenie, też tak uważam, ze nie ma co się przejmować niedostatkami albo raczej nadmiarami :-).

A ja ostatnio zaczynam cierpieć na niedostatek włosów. Niestety zaczęło się: są wszędzie, najczęściej w rączce synka, tylko głowy się przestały trzymać :-(. Chyba przestanę myć głowę, bo ołysieję, tyle ich wypada po umyciu. Wszystko zaczyna wracać do normy: wypadają na głowie, odrastają na nogach :-(.

Do góry