reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy:-)

Dokładnie nie pamiętam gdzie to przeczytałam ale tam pisało ,że można zacząć ćwiczyć 6 tyg po sn a 12 tyg po cc.

reklama
Ja do dnia dzisiejszego straciłam 11 kg. Jeszcze raz tyle zostało do wagi sprzed ciąży, ale chciałabym jeszcze 10 dodatkowych kg zrzucić. Zobaczymy.
Narazie nie myślę o żadnych ćwiczeniach, bo rana jeszcze świeża.
A rozstępy na brzuchu zauważyłam dopiero po porodzie. Wcześniej ich nie było widać. Wściekła jestem, bo tak się cieszyłam, że mnie ominęły.

Mnie też denerwuje ta krecha ;/ Do pępka jest prosto na środku, a od pępka w górę ucieka mi w lewą stronę - beznadziejnie to wygląda. Dobrze że przed nami zima a nie lato i nie trzeba będzie brzuchem świecić :)

Ja od wczoraj wciagam brzuch, tyle razy ile dam rade i kiedy tylko sobie o tym przypomnę. To tez jest super ćwiczenie. Na początek wystarczy.

Kreche tez mam widoczna ale prosta i nie przeszkadza mi bo wiem ze zniknie:-D
Mysle ze jak skończy sie polog to wybiore sie na solarke z dwa razy bo jestem blada jak trup, szczególnie twarz..

Wczoraj miałam okazje się z ważyć i się mile zaskoczyłam bo waga pokazała 56 kg:-) czyli pozbyłam się tych 10 kg, które przytyłam w ciąży i jeszcze 5kg dodatkowych. Teraz chciałabym się zająć brzuchem i może jeszcze z 2 lub 3 kg zrzucić.

reklama
Motylla zazdroszczę takich szybkich efektów.

u mnie waga na razie stoi ale to pewnie przez to ze staje na niej ok 2 razy dziennie. i troche sie wkurzyłam i zaczęłam robic po 300 brzuchów dziennie i po 100 przysiadów a do tego spacerek. zobaczymy efekty za tydzień bo obiecuje że dopiero wtedy stanę na wadze.

przy Edycie też mi waga stanęła w pewnym momencie i ruszyła dopiero jak przestałam karmic piersią.

Do góry