reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy:-)

reklama
Karola zabrałam sie za tego ABS cwiczę 8 min na brzuch i 8 min na nogi mam nadzieje że coś z wagą ruszy bo musze schudnac do chrzcin żeby w płaszczyk sie zapiąc a mam na to praktycznie 15 dni. w przeciwnym razie musze kupic cos nowego a nie chce bo i tak mam mase wydatków związanych z chrztem.
Sylwiczka , mam nadzieję, że ćwiczenia sprawdzą się u Ciebie:) Życzę powodzenia... ja póki co obiecałam sobie , że zacznę ćwiczyć z początkiem listopada, teraz póki co regeneruje jeszcze siły.

ja mam jeszcze 2 kg do wagi sprzed ciazy ale w takim tempie i z moim menu pewnie zrzuce wiecej :tak: dzisiaj weszłam juz w jedne dzinsy sprzed roku wiec jestem happy ze w koncu mam w co sie ubrac :-)

A ja dziś zaczęłam 6 wejdera i ćwiczenia na biuścik (co by za bardzo nie opadł). Mój K mówi, ze nie dam rady z 6 wejdera, no zobaczymy - uprę się i jemu na przekór dam radę. Nie mam w domu wagi, ale sobie kupię, za to w niedzielę udało mi się zapiąć w jeansy z przed ciąży - więc cieszę się, ze nie jest aż tak źle jak mi się wydawało.

Mi jeszcze sporo brakuje do wagi sprzed ciąży, a chciałabym jeszcze dodatkowe kg zrzucić. Narazie nie ćwiczę, bo rana po cc jeszcze za świeża. No i z pokarmem u mnie coraz gorzej. Nie wiem jak długo jeszcze pociągnę. Gdy skończy się całkowicie dorzucę do ćwiczeń jeszcze dietę, powinno pójść w miarę szybko.

Ja już jestem na -3 kg sprzed ciąży...Dobrze idzie, jeszcze ze dwa i zgubię i będę mega szczęśliwa...:-)nogi i tyłek to mi się takie szczupłe zrobiły, że wszystkie spodnie na mnie wiszą, chyba muszę się wybrać na zakupy i zaopatrzyć szafę w mniejsze rozmiary...Także ja za żadne ćwiczenia się nie zabieram, bo zostały by ze mnie tylko piersi:-)

Ola super, udanych zakupów:-)
Bluetoothja stosuje kremy z ciazy na rozstepy i cellulit mama Perfecta. Ale nie wierze w ich cudowna moc, bez ćwiczeń skóra sie nie zmieni napewno...

reklama
Do góry