reklama
U
użytkowniczka r
Gość
Mi kresa schodziła ok pół roku.
O matko pół roku??????????????????
Dzięki szpitalnej diecie cud brzuch mi zniknął....takze przynajmniej taki pożytek mam z tego siedzenia tam
Co do kreski na brzuchu to moja nawet trochę nie przybladła wiec pewnie się utrzyma dp pół roku tak jak tu Ha-nn-ah wspomniała aby nie dlużej
Co do kreski na brzuchu to moja nawet trochę nie przybladła wiec pewnie się utrzyma dp pół roku tak jak tu Ha-nn-ah wspomniała aby nie dlużej
Ból w biodrach
Mam pytanie: czy któraś z was męczy się z powodu bólu w stawach biodrowych. Strasznie mi dokucza lewa strona. Boli zarówno jak chodzę lub próbuje obrócić się na łóżku jak śpię a jak wstaję po nocy to już jest najgorzej. Po pierwszym porodzie nie miałam z tym kłopotów. Przy drugiej ciąży przez moment, w końcówce utykałam. Zaczynam się bać czy to wróci do normy.
A w domu trzeba być na wysokich obrotach
Mam pytanie: czy któraś z was męczy się z powodu bólu w stawach biodrowych. Strasznie mi dokucza lewa strona. Boli zarówno jak chodzę lub próbuje obrócić się na łóżku jak śpię a jak wstaję po nocy to już jest najgorzej. Po pierwszym porodzie nie miałam z tym kłopotów. Przy drugiej ciąży przez moment, w końcówce utykałam. Zaczynam się bać czy to wróci do normy.
A w domu trzeba być na wysokich obrotach
reklama
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Sarka nie martw się, mnie też pozostało 10 kg do wagi z przed ciąży tylko że mi stoi waga od miesiąca:/ A do chrzcin dobrze by było wyglądać w miarę ładnie (do 19 lutego). Wiesz co... to chyba od tego Karmi