reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy :)

to tylko pozazdrościć, u nas nie ma tak dobrze

u nas skupiają się na dziecku raczej, nawet usg bioder robią w szpitalu

reklama
Dzięki szpitalnej diecie cud brzuch mi zniknął....takze przynajmniej taki pożytek mam z tego siedzenia tam:nerd:
Co do kreski na brzuchu to moja nawet trochę nie przybladła wiec pewnie się utrzyma dp pół roku tak jak tu Ha-nn-ah wspomniała aby nie dlużej :dry:

Ból w biodrach
Mam pytanie: czy któraś z was męczy się z powodu bólu w stawach biodrowych. Strasznie mi dokucza lewa strona. Boli zarówno jak chodzę lub próbuje obrócić się na łóżku jak śpię a jak wstaję po nocy to już jest najgorzej. Po pierwszym porodzie nie miałam z tym kłopotów. Przy drugiej ciąży przez moment, w końcówce utykałam. Zaczynam się bać czy to wróci do normy. :baffled::baffled::baffled:
A w domu trzeba być na wysokich obrotach

Kasia - mnie boli w pachwinie z prawej strony. Nie jest to wielki ból, ale czasami tak kuje i też nie wiem o co chodzi. Może porozciągane przez ciążę i poród stawy wracają do normy?

a mnie boli kregoslup jak si epoloze na podlodze na przyklad to wtedy czuje bol. Wogole to nie idzie mi chudniecie. Apetyt mam wilczy a jeszcze czuje ze zaczynam sie coraz bardziej garbić...

mi zostało 10 kg do wagi sprzed ciąży:( co gorsza to od kilku dni waga stoi jak zaczarowana i ani drgnie:(

reklama
Sarka nie martw się, mnie też pozostało 10 kg do wagi z przed ciąży tylko że mi stoi waga od miesiąca:/ A do chrzcin dobrze by było wyglądać w miarę ładnie (do 19 lutego). Wiesz co... to chyba od tego Karmi:cool2:

Do góry