reklama
aga29
Fanka BB :)
Ja juz nie powiem, jak sie czuje i wygladam. Po porodzie zapisuje sie na fitness i bede gotowac wg. Weight watchers. Daje sobie rok na schudniecie, chyba ze uda sie wczesniej. U mnie juz 12kg na plusie. Do pietnastu dobije jak nic. Pocieszam sie tylko tym, ze maly urodzi sie pewne wiekszy, niz Eryk
kalina_malina
Fanka BB :)
Babolki kochane,
my schudniemy pięknie - urodzimy nasze maluszki latem, będzie ciepło, będziemy dużo chodziły na spacerki i zajadały się owocami, bo na żadne tłuste i kaloryczne żarcie latem i tak nie ma się chęci.
Zresztą już za chwilę zrobi się pięknie, będziemy więcej się ruszać, a nie siedzieć na tyłkach i buszować po lodówkach ;-)
my schudniemy pięknie - urodzimy nasze maluszki latem, będzie ciepło, będziemy dużo chodziły na spacerki i zajadały się owocami, bo na żadne tłuste i kaloryczne żarcie latem i tak nie ma się chęci.
Zresztą już za chwilę zrobi się pięknie, będziemy więcej się ruszać, a nie siedzieć na tyłkach i buszować po lodówkach ;-)
basiaw1983_23
Czerwcowa mama 2009
KAlina ma świętą rację, przecież będziemy mieć rewelacyjny okres na spacerki z naszymi bobasami. Już nie mogę się doczekać
beata1980
Sierp 2007 czerw 2009
Ja urodzilam Vike w sierpniu i po porodzie zostalo mi 12 kg. w szpitalu zgubilam tylko 5 i na tych wlasnie spacerkach szybko poleciala prawie cala reszta,wiec rodzimy w najlepszym czasie cale lato i jesien przed nami,a i dzieciaczki przed zima sie zachartuja:-):-)
Nie pamiętam kiedy się mierzyłam ostatnio, ale sporo urósł mi biust i brzusio!
A w porównaniu z wymiarami wyjściowymi wygląda to tak:
Waga - 69kg (+11kg)
Biodra - 102cm (+10cm)
Pas - 103cm (+28cm)
Biust - 102cm (18cm)
Kochane! Niniejszym oznajmiam - jestem KWADRATOWA
A w porównaniu z wymiarami wyjściowymi wygląda to tak:
Waga - 69kg (+11kg)
Biodra - 102cm (+10cm)
Pas - 103cm (+28cm)
Biust - 102cm (18cm)
Kochane! Niniejszym oznajmiam - jestem KWADRATOWA
malenstwo82
Zadomowiona(y)
mam nadzieję, że z tym zrzucaniem macie rację i tak jak łatwto przyszło łatwo spadnie
ja mam już +16,3 - wiem wiem najważniejsze, zeby mała była zdrowa ale podejrzewam, że nadwaga w ciąży to też nic dobrego ani dla mamy ani dla dziecka
ja mam już +16,3 - wiem wiem najważniejsze, zeby mała była zdrowa ale podejrzewam, że nadwaga w ciąży to też nic dobrego ani dla mamy ani dla dziecka
reklama
Podziel się: