reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy - propozycje cwiczen, diet...

U mnie waga ostatnio staneła w miejscu.
I tak 29 tydz + 1 dzień
waga: 56,6 kg (+8,6 kg)
obwód brzucha : 94 cm
Czyli wyglądam jak piłka plażowa. Ech i tak wszyscy na mnie mówią bombka :-D:-D:-D

reklama
Ja juz nie powiem, jak sie czuje i wygladam:-D. Po porodzie zapisuje sie na fitness i bede gotowac wg. Weight watchers. Daje sobie rok na schudniecie, chyba ze uda sie wczesniej. U mnie juz 12kg na plusie:szok:. Do pietnastu dobije jak nic. Pocieszam sie tylko tym, ze maly urodzi sie pewne wiekszy, niz Eryk:tak::szok:

Babolki kochane,
my schudniemy pięknie - urodzimy nasze maluszki latem, będzie ciepło, będziemy dużo chodziły na spacerki i zajadały się owocami, bo na żadne tłuste i kaloryczne żarcie latem i tak nie ma się chęci.

Zresztą już za chwilę zrobi się pięknie, będziemy więcej się ruszać, a nie siedzieć na tyłkach i buszować po lodówkach ;-)

Ja urodzilam Vike w sierpniu i po porodzie zostalo mi 12 kg. w szpitalu zgubilam tylko 5 i na tych wlasnie spacerkach szybko poleciala prawie cala reszta,wiec rodzimy w najlepszym czasie cale lato i jesien przed nami,a i dzieciaczki przed zima sie zachartuja:-):-)

Nie pamiętam kiedy się mierzyłam ostatnio, ale sporo urósł mi biust i brzusio!
A w porównaniu z wymiarami wyjściowymi wygląda to tak:

Waga - 69kg (+11kg)
Biodra - 102cm (+10cm)
Pas - 103cm (+28cm) :szok:
Biust - 102cm (18cm) :szok:

Kochane! Niniejszym oznajmiam - jestem KWADRATOWA :-D:-D:-D

mam nadzieję, że z tym zrzucaniem macie rację i tak jak łatwto przyszło łatwo spadnie :-D:-D:-D

ja mam już +16,3 :szok::szok::szok: - wiem wiem najważniejsze, zeby mała była zdrowa ale podejrzewam, że nadwaga w ciąży to też nic dobrego ani dla mamy ani dla dziecka :confused:

Heheh też mam nadzieje że macie rację z tym zrzucaniem kilogramów bo od wczoraj na wadze przybył mi 1 kg :szok:. To chyba ten wczorajszy torcik na urodziny taty :-)

reklama
po wczorajszej wizycie waga + 14 kl:baffled: - :confused:
a do tych naszych pomioarów to należy chyba dołączyć obwód buzi bo ja wyglądam jak księżyc w pełni - już niechodze tylko sie tocze , albo kulam jak kto woli:-D:-D:-D.

Do góry