reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wracamy do formy - propozycje cwiczen, diet...

Oli.B.- co do biustu, to ja też mam mały... i nic mi w ciąży nie przybrało!
Utyłam 21 kg a cycki jak małe tak małe, nosze swoje staniki sprzed ciąży.

No jak widać nie jest nam dane poczuć się Pamelą Andersen chociaż przez chwilę ;-):-D:-D:-D:-D tylko na karteczce ze szpitala mam zaznaczone biustonosze 2 do karmienia. :crazy:, a znajomi się śmieją że do takiego to w jedną miskę wejdą moje dwa cycki i jeszcze silikonowe wkładki wejdą :-D

reklama
Oli.B- a wiesz,że ja też nie mam tych staników do karmienia. Kupie jak będą mi naprawdę potrzebne po urodzeniu, zobacze, czy wtedy mi cycki coś przybiorą.
Bo słyszałam,że dopiero po porodzie się co niektórym kobietom powiękaszją.
:-D

Ja kupiłam staniki nieco wieksze niz normalne bo tez mi cycki nie urosly w ciazy ale licze ze po porodzie urosna :-D

Oj dziewczęta jak się cieszę, że nie jestem sama :-D myślałam, że w ciąży zawsze rosną giganty i myślałam, że jakiś dziwoląg jestem :-D:-D:-D

to tylko mnie urosły? uuu.... musiałam ze wszystkich wkładki powyciągać (wcześniej chciało się powiekszac pusch up`ami heheh) , pamiętam jak po pierwszym porodzie chyba trzeciego dnia dostałam nawał pokarmu to już wyglądałam zupełnie jakbym sylikony miała. ja nie kupuję tych staników do karmienia, wczesniej tez nie mialam. mam takie rozpinane z przodu i dobrze mi sie z nimi karmiło, przymierzałam w sklepie te specjalne ale jakoś mi nie leżały za bardzo.

A mi niestety urosly i to porzadnie ...
zawsze mialam dosyc duze piersi bo rozmiar D albo duze C a teraz sa E czasami DD zalezy jaki rodzaj stanika i ajk mysle ze jeszcze przy nawale pokarmu bede wieksze o nieeeeeeeeeeeeeee!!! kto to bedzie dzwigal, z mojego punktu widzenia nawet nie apetycznie takie wielkie wygladaja
a rozmiar brzuszka to arualnie 110cm a waga 80kg czyli 15 na plusie

Goniap2 z biustem widac mamy taka sama sytuacje, przed ciaza mialam dorodne C, ktorych rozmiar uwazalam za perfekcyjny. A teraz tak bardziej DD lub czasem E, co mi sie wcale nie podoba, sa dla mnie za duze, tym bardziej, ze mam 160 cm wzrostu i naleze do tych drobnych. Ale chyba bardzo sie nie powieksza jak bede karmic? :sorry: Przynaj mniej wole tak sobie teraz to tlumaczyc :-p

A waga u mnie 58 kg wiec 11 kg na plusie, i nie obraze sie jak tak zostanie :tak:

kabaretka, bardzo mało przybrałaś w ciazy, jak dzidziuś się urodzi to zostanie ci niewiele do zgubienia....o ile cokolwiek zostanie prucz cyca...
patrzyłam w swoją kartę ciażową z Wiką, przybyło mi nie 13 jak myślałam ale z 15 kg ...po porodzie prawie 10kg mniej już miałam....

reklama
Do góry