reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy - propozycje cwiczen, diet...

Moje ciśnienie 135/75 wysokie chyba :nerd:.
No i waga przerażliwie podskoczyła do góry :nerd: w jeden miesiąc +4 kg :baffled: to chyba przez te święta :confused:.Od początku ciąży będzie już 5,5 kg :sorry2:
Masakra muszę sobie zacząć odmawiać słodyczy,bo jak w takim tempie będę tyła to ze 30 kg na + będzie :nerd:

reklama
Ja jestem niskociśnieniowcem i zawsze miałam 90/60. Teraz w ciązy mam troszkę podwyższone, ale nie odczuwam. Mam 115/70 więc nie ma źle. Co do wagi to od początku ciązy (teraz mam dokładnie 17 tydzien i 4 dzień) przytyłam tylko 3 kg. trochę się martwiłam. Mówiłam lekarzowi, czy to nie ma złego wpływu na dzidzię, ale on tylko stwierdził, że sobie poradzi i będzie sobie ściągać to co bedzie potrzebne, więc nie ma co panikowac :) pozdrawiam

U nie takie wymiary na 19 tc ;-)

Waga to 60,5 kg (+ 4.5 od poczaku ciazy)
Ob. pasa = 88 cm (+1 cm od 2tyg - wczesniej sie nie mierzylam)
Ob. biustu = 91 cm (+1 cm od 2tyg)
Ob. bioder = 96cm (bez zmian)

Co do balonikow to ja juz sie boje.
Przed pierwsza ciaza mialam 80DD
Po ciazy 85F i tak zostalo, nic w dól a teraz juz 85G.
Zaczynam wygladac okropnie z takimi balonami :no:

reklama
Do góry