reklama
kamireszel
kamireszel
hejka laseczki....
Chciałam się pochwalić, że zostało mi tylko 3kg do mojej wagi
No nie ukrywam, że chcialabym zrzucic troszkę wiecej (5-6kg), ale już jestem bardzo zadowolona. Ostatnio zaczęłam delikatnie ćwiczyć-kilka brzuszków itp i już widzę efekty. Minęły 3 tygonie po porodzie a ja straciłam już 14kg:-):-) W szpitalu tylko 6kg a reszta leci w domku. Bardzo się cieszę bo strasznie bałam się ze mam mało czasu do kościelnego (wrzesień) a nie chcialabym wygladać na własnym ślubie jak kluska (bo nigdy nią nie byłam):-):-)
Chciałam się pochwalić, że zostało mi tylko 3kg do mojej wagi
No nie ukrywam, że chcialabym zrzucic troszkę wiecej (5-6kg), ale już jestem bardzo zadowolona. Ostatnio zaczęłam delikatnie ćwiczyć-kilka brzuszków itp i już widzę efekty. Minęły 3 tygonie po porodzie a ja straciłam już 14kg:-):-) W szpitalu tylko 6kg a reszta leci w domku. Bardzo się cieszę bo strasznie bałam się ze mam mało czasu do kościelnego (wrzesień) a nie chcialabym wygladać na własnym ślubie jak kluska (bo nigdy nią nie byłam):-):-)
kalina_malina
Fanka BB :)
nie chcialabym wygladać na własnym ślubie jak kluska
Kami, chyba masz od teraz przechlapane u Kluseczki ;-)
kamireszel
kamireszel
łeeee wyglądać jak nasza Kluseczka to chyba nie mam szans, no chyba ze ktoś by mi obciąl kilka cm nóg, albo głowę :-):-) no i zabrał nie kilka a kilkanaście kg. Prawda Kluseczko???
KluseczkaS
Czerwcowa mama 2009
No kochana nic nie powiem bo ja nadal wygladam jak Klucha i do slubu mojego raczej nic nie zrzuce czuje sie jak spuchniety balon.Kami, chyba masz od teraz przechlapane u Kluseczki ;-)
A jak to jest z tym zrzucaniem kg bo podobno nie bardzo mozna bo pokarm ginie a u mnie chociaz rozmiarDDDDDD to chyba z mlekiem nie za duzo.
Sunniva- wielkie dzieki
Carmi
Czerwcowa mama 2009
dziewczyny, a o jakim dokladnie Wy pasie myslicie? Takim medycznym, gorsecie, czy jak?
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Carmi - o pasie cnoty co by w najblizszym czase w ciaze nie zachodzicdziewczyny, a o jakim dokladnie Wy pasie myslicie? Takim medycznym, gorsecie, czy jak?
KluseczkaS
Czerwcowa mama 2009
Kasiu Ty cwaniarko - ja nie bardzo wiem o co CI chodzi moze wyslij fotki swojego na sobie to sie polapie
Carmi- sprawdz sobie na necie poporodowy pas Teresa.
Carmi
Czerwcowa mama 2009
no wlasnie w necie kilka zupelnie roznych typow widzialam, m.in ten Teresy czy jak mu tam, i nie wiem, ktory bylby najlepszy
reklama
Podziel się: