reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wracamy do formy - propozycje cwiczen, diet...

Kluseczko w swoich zapiskach ze szkoły rodzenia mam, że pas można używac tydzień po porodzie sn a 10 dni po cesarce:tak:

reklama
hejka laseczki....
Chciałam się pochwalić, że zostało mi tylko 3kg do mojej wagi :-D:-D:-D
No nie ukrywam, że chcialabym zrzucic troszkę wiecej (5-6kg), ale już jestem bardzo zadowolona. Ostatnio zaczęłam delikatnie ćwiczyć-kilka brzuszków itp i już widzę efekty. Minęły 3 tygonie po porodzie a ja straciłam już 14kg:-):-) W szpitalu tylko 6kg a reszta leci w domku. Bardzo się cieszę bo strasznie bałam się ze mam mało czasu do kościelnego (wrzesień) a nie chcialabym wygladać na własnym ślubie jak kluska (bo nigdy nią nie byłam):-):-)

:-D:-D:-D:-D łeeee wyglądać jak nasza Kluseczka to chyba nie mam szans, no chyba ze ktoś by mi obciąl kilka cm nóg, albo głowę :tak::tak::tak::-):-) no i zabrał nie kilka a kilkanaście kg. Prawda Kluseczko???

Kami, chyba masz od teraz przechlapane u Kluseczki ;-)
No kochana nic nie powiem bo ja nadal wygladam jak Klucha i do slubu mojego raczej nic nie zrzuce:no: czuje sie jak spuchniety balon.

A jak to jest z tym zrzucaniem kg bo podobno nie bardzo mozna bo pokarm ginie a u mnie chociaz rozmiarDDDDDD to chyba z mlekiem nie za duzo.

Sunniva- wielkie dzieki

Kasiu Ty cwaniarko - ja nie bardzo wiem o co CI chodzi moze wyslij fotki swojego na sobie to sie polapie:cool2::-D

Carmi- sprawdz sobie na necie poporodowy pas Teresa.

reklama
Do góry