reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wracamy do formy po ciąży:):)

Akuku tak mi przyszlo do glowy jeszcze, skoro piszesz ze jestes lasuch na slodycze to moze po treningu do kawki zrob sobie dietetyczne ciasto. I to taka nagroda bedzie po cwiczeniach. Jadlam murzynka robionego bez mąki. Tylko fasola kakao miod bakalie i cos tam jeszcze. Pycha jak zwykly murzynek. Albo jakies ciastka z maki pelboziarnistej z otrebami platkami itd:) moze nie codziennie tak ale raz ba jakis czas pozwoli Ci dłużej wytrwać i nie złamać sie na łakocie:) mnie teraz alergia trzyma bo tak to tez zawsze to byl dla mnie najwiekszy problem:)

reklama
A w temacie łakoci to zrobiłam dziś gofry bez mleka. Pyszniaste! Musiałam, bo słodkie to moja słabość. Przyznaję się bez bicia, że zjadłam dwa ;)

Siva - już kojarze o jaki temat chodzi. Olej babsko wstrętne. A gofryyy :( dobrze ze nie mam tej maszynki to pokusa mniejsza.

Kamag z fasoli nie jadlam masz przepis ? Hihi
Kiedys robilam wg diety dukana. .. to bylo jajko otreby owsiane kakao proszek do pieczenia chyba... bede musiala poszukac. I to jest ciasto z mikrofalowki w 2 minuty hyhyhy

Ale narazie sprobuje nie jesc slodyczy :)

Siva ojj zjadlabym gofry z bita smiwtana. Jak bede w pl to sobie pozwole ;)

Kamag poszukam ale jak juz bede musiala cos slodkiego ;) bo ja zawsze na diecie siw naczytam sloskich przrpisow i buum koniec diety ;) wiec puki sila we mnie nie bede ryzykowac ;)

reklama
Do góry