reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wracamy do formy po ciąży:):)

Siva gratulacje! To ile juz stracone lacznie?

Ja jestem dzis po pierwszym treningu z olimpijskiego podnoszenia ciezarow(to pierwsza tego typu inicjatywa w Krakowie) wiec jestem megastycznie zakrecona na tym punkcie. A instruktorem jest kobieta wiec juz w ogole super :). Nie moge sie doczekac nastepnego wtorku.

Ostatnio na silke chodze z przyjaciolka (mama 6-miesiecznego malucha), ktora wlasnie przeprowadzila sie niedaleko- super tak sie cwiczy we dwie. Motywacja wzrasta o 300% :D.

Ostatnia edycja:
reklama
W sumie to 20 kg, ale uważam że można to przypisać po połowie ćwiczeniom i kp. A od dzis apogemu wychodzenia zęba, więc zanosi się na jeszcze dłuższą przerwę w ćwiczeniach.

Siva, wow, gratulacje! W życiu nie będę tyle ważyć :(

ja przy wzroście około 170 cm dążę do 60 kg, z ciążowych +18 kg zeszło mi już 14 (10 po porodzie i zejściu opuchlizny) i 4 od porodu, ale ja nic nie ćwiczę bo NIE CIERPIĘ fitnesu i biegania więc wolno to u mnie idzie, sama dieta matki karmiącej musi działać

aaaa!!!!
zrobiłam dzis SKALPEL WYZWANIE i padam!
toż to samobojstwo jest!:-p to jeszcze nie moj level... ale warto sprobowac:-)
zostaje przy skalpel 1 i 2 na dzien dzisiejszy + bieganie, ale do lata to wszystkie trzy bede mogla robic- jeden po drugim, a co! (taki plan ambitny:-p).

reklama
Do góry