reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy po ciąży:):)

reklama
Ja i tak muszę czytać wszystkie etykiety, czy nie ma śladowych ilości orzechów, sezamu czy mleka. Ostatnio na paczce z kisielm wyczytałam, że może zawierać śladowe ilości mleka. I jak żyć?! :p
A tu niedługo chrzciny - będę siedzieć i patrzeć jak inni jedzą :-(

a więc tak:
Brzuch: -6 cm
Talia: - 5 cm
Biust: -3 cm
Pod biustem: - 7 cm
Biodra: - 7cm
Pupa: - 2cm
Łydka: - 1cm
Ramie: - 2 cm
W pierwszym tygodniu zgubiłam 21 cm
W drugim tygodniu 12 cm
Łącznie 33 cm z calego ciała.
Ale ja mam jeszcze mnustwo centymetrow... niestety...albo i stety bo dzięki temu ucze sie ćwiczyć systematycznie... już wszystko wygląda dużo lepiej a to dopiero 2 tyg.
Ja cwicze 7 razy w tyg..ale ja juz wieczkrem nie jestem glodna...moze byc jedna kanapka z jajkiem na twardo...albo jajecznica ale z 2 jajek i bez chleba..bo ja wieczorami nie jem raczej... ale dobrze ze mowicie ;)

Akuku, super efekty! U mnie cm lecą trochę wolniej
talia - 4
brzuch - 7
klatka piersiowa - 8
udo - 1
biodra - 1

waga - 3,7 kg

Ja ćwicze czwarty tydzień średnio 4 razy w tyg.

Siva ja cwicze codziennie czasem 2 razy dziennie od 2 tyg..ale ja mam oj duuzo cm do zgubienia wiec narazie idzie szybciej .pozniej zwolni .

Akuku, siva gratulacje! :) ....imponujace efekty! Zrobcie sobie foty sylwetek przed i po kilku msc cwiczen- to super pamiatka i pawdziwa nagroda za prace i wyrzeczenia! :)

Eve zdjecie przed zrobilam przed pierwzzym treningiem rano.. a po mam zamiar zrobic pi 3 miesiacach..i tak co 3 miesiace az schudne.. narazie sie mierze raz w tyg zeby sie zmotywowac.

Skalpel dzien 15 zaliczony :)

Akuku, powiem Ci, że te Twoje wpisy bardzo mnie motywują ;)
Ja dziś zaliczyłam już squad i brzuchy z Mel B., a skalpel zostawiam na wieczór :)

Zdjęcia też mam zrobione przed pierwszym treningiem (o zgrozo!) i następne też zamierzam zrobić po 3 miesiącach - mam nadzieję, że będzie się czym pochwalić:)

Ja tez zrobilam zdj. na poczatku... tez mialam w planach kolejne po 3 msc, ale co miesiac stwierdzam, ze "zrobie za miesiac", zeby uwidocznily lepsze efekty. Ale maz juz przebakuje, ze trzeba cyknac po swietach.

Ech- pojechalam w odwiedziny do babci i skusilam sie na ciasto ...wiec zbieram sie na dlugi spacer, zeby je spalic. A po drodze Decathlon.

A w ogole padam z nog
..nie wiem czy ta pogoda jest winowajca czy poziom kofeiny dramatycznie spadl ;).

reklama
Siva ciesze sie ze motywuja Cie moje wpisy...mnie te motywuja hehe. Ja skalpel zaliczylam rano..ale chyba teraz tez zrobie ...
Dzis kolezanka mi powiedziala ze schudlam..ze cialo mam bardziej zbite.. wiec fajnie bo juz widze nie tylko ja ;).

Do góry