reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy po ciąży:):)

Dona Ty szczesciaro :D! Tez bym tak chciala- karmilam 8 msc ale nie widzialam specjalnego spadku wagi ;)

Dla mnie ogromna motywacja byl przerazliwy bol ledzwi z promieniowaniem do lewej nogi- po 2 tyg. bol minala, bezpowrotnie :).

Dodatkowo sport daje mi duuuuuuzo radosci i dawke pozytywnych hormonow :)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja ważę 3 kg mniej niż przed ciążą i to właściwie od razu po porodzie zgubiłam i tak się utrzymuje:) Kaczuszka zmobilizowała mnie by pogodzić się z hula hop i jutro powinno dotrzeć więc zaczynam ćwiczyć brzuch:)

Z tym się liczę bo jeszcze pamiętam te siniaki;-) Próbowałam np. w poniedziałek a następne podejście było w piątek, tak bolało;-) Ale potem już się fajnie kręci;-)

no ja zaczelam cwiczyc z Mel B ona mi lepeij pasuje niż chodakowska , chodakowska ciagle ma nienaganny makijaz i nawet sie nei spoci a Mel b wyciska ciodme poty z nami i motywuje ;)

a wiec tak zaczelam 17 marca z waga 82.7 cwiczylam codziennie 30 minut(10 na brzuch, 10 na posladki i 10 na nogi) plus odzucilam slodycze i jem z rozsadkiem )

Dzisiaj 24marca waze 79,7 wiec 3kg mniej :) jestem taka zadowolona ze polubialm cwiczenia ;) no jeszcze sie pomodle zeby mi zeszlo chociaz 20 kg do 60 a pozniej pomyslimy ;D

Blue wynik rewelacyjny:-) I to jak szybko:-) Trzymam kciuki by Ci się udało stracić to 20 kilo:-)

A moje hula hop doszło już dziś i dla rozgrzewki pokręciłam po 100 obrotów kręcąc w prawo i w lewo;-) (Nie wiem Kaczuszka czy czytałaś coś na ten temat ale właśnie trzeba zmieniać strony by potem talia była równomiernie wyrzeźbiona). Zajęło mi to może 2 minuty ale siniaki raczej na pewno będą bo już czułam jak uderza o boczki;-) Jak już się przyzwyczaję to zacznę kręcić na czas, 30 minut dziennie powinno wystarczyć jak będę regularnie to robić:-)

Dona dokładnie, przy regularnym kręceniu fajnie rzeźbi talię;-) Ja kupiłam sobie takie allegro.pl/show_item.php?item=4077651781 i mimo że jeszcze właściwie nie zaczęłam to samym kółkiem jestem zachwycona, bo mam porównanie z trochę tańszym;-)
Kiedyś znalazłam na ten temat forum na kafeterii i dziewczyny tam były faktycznie zachwycone efektami:-) U mnie nie było aż tak super bo niestety słomiany zapał zrobił swoje;-) Teraz mam mocne postanowienie poprawy;-)

reklama
Pustiszi graby po ojcu hahahha..moje zakwasy ja sie smiac nie moge hahaha..

Dona ojj zazdroszE ja musze sie katowac bo sie zwisa nie bozbede.. boszz wlasnie sie w lustze widzialam masakra

Blue a mnie wlasnie ten spokoj chodakowskiej tez uspokaja hehe wysyarczy ze ja sie poce hahahhaha. Ale wiadomo co kto lubi.pozniej pewneo bede szukac innyh cwizen..podpbno toffany tez jest dobra.
W tudzien 3 kg ? Wow ja te chce. Tylko ze ja wagi nie mam I bede sie tylko mierzyc. Hahaha ja tez ze 20 kg pewnie zgubic musze hehehe. Ale coz damy rade..

Hmm ja mam dwa hula hopy haha. Jedno z tymi kulkami ale odkupilam od kogos I ono jest skrecane...po czasie zauwazylam ze brakuje jednej czesci..teraz I tak nie mam miejsca ale moze kiedys kupie.

A mialam isc spac...

Do góry