reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wracamy do formy i figury

reklama
Phel ja tez kombinuje z jakas dieta ale na dukana to raczej czasu niebede miec zeby jeszcze w kuchni stac i cos piec pamietam ja jako pracochłonna ale zeczywisciie daje efektyja narazie musze poradzic sobie z napadami głodu i słodkim
widze ze wagowo my podobnie i doswiadczenia z odchudzaniem tez podobne ja kiedys na NŻT schudłam 22kg
powiedz co na tym dukanie jesz jak twój jadłospis wyglada
i jak radzisz sobie z gotowaniem dla reszty rodziny?
troche cie podpytam moze razem zabierzemy sie do tracenia kg bo mi bardzo cieżko chwila załąmania i juz laduje w szawce z słodkim

Ostatnia edycja:
Półtora miesiąca po porodzie waga spadła o 11 kg:-):-) cud, nie myślałam, że tak szybko uda mi się pozbyć kilogramów. Jeszcze 4 kg- waga z początku ciąży a 7 kg- waga jaką miała przedtem.

To mi poszlo 13kg poki co. Zostalo jeszcze jakies 9-10. Po pierwszej ciazy zeszlo jakies 30kg w niecale 4 miesiace, wiec teraz lixze na podobne efekt.

zozolka - ja oprocz cwiczen na brzuch nie robie nic. Chce tylko znow miec umiesniony brzuszek ;). Poza tym odzywiam sie tak jak przed i w trakcie ciazy. U mnie to tycie chyba jest na tle hormonalnym. Jak inaczej wytlumaczyc, ze jedzac caly czas to samo raz tyje a raz chudne.

zozzolka- po pierwsze karmie piersią, a po drugie miałam dużo wód płodowych, więc przy pęknięciu od razu uszło dużo. Brzuszek nim dojechałam do szpitala wyglądał na 6 miesiąc :happy:

U mnie 2 kg na plusie, ale brzuch jest. Jestem po cc i pytałam gina czy mogę ćwiczyć. Powiedział, że delikatnie i na razie mięśni prostych brzucha nie ruszać. Mam spore problemy z kręgosłupem więc nim się zajmuje. A u was jak z ćwiczeniem po cesarce? Macie jakieś zestawy ćwiczeń?

My dzisiaj stwierdziliśmy, że mam brzuch jak przed ciążą :D. Po Franku śladu nie ma... To jest dobra wiadomość. Zła to taka, że 9-10 kg mam gdzieś w udach i tyłku ^^

Zozzolka-tu masz linki najgorsza jest faza uderzeniowa narazie mam -3kg musze w suwaczku zapisac:) lap linki dla rodzinki wszystko robie odzielnie ale daje rade przy maluchach:) Przepisy Dukana :: Przepisy Dukana :: Opis diety (fazy) :: Dieta proteinowa :: Plan Protal :: Dieta Dukana Dieta Dukana - czy można schudnąć skutecznie na diecie Dukana. Przepisy diety Dukana - wyszukiwarka: 1 FAZA

moge Ci podac przepis na szybkie bulki dukanowskie z mikrofali:p nawet nie zle :)polozysz na to chuda wedline i jakos wchodzi:-D..

Smile- u mnie jak waga stanela na -13kg tak stala teraz dopiero sie ruszylo narazie mam jeszcze przekroczona 80kg:zawstydzona/y::-(

reklama
Wczoraj sie wazylam i nawet jestem mile zaskoczona. Zeszło juz od początku 14 kg,czyli waga 62 i jeszcze zostało z przed ciazy do zrzucenia 6 kg. Ale mi sie marzy jak kiedyś 53 także myśle ze przy tym co jem czyli prawie nic,tylko kawa i papierosy bo nie ma czasu na nic :/ to chyba szybko dojde:-p brzuch jeszcze jest juz mniejszy ale dopiero po przeglądzie u gin zacznę robić ćwiczenia jakie kolwiek jak znajdę czas:sorry2:

Do góry