reklama
hm... u nas też kupkowy problem co jakiś czas pomimo podawania sliwek i jabłek;
po czym poznać, że dziecko nie toleruje mieszanki?
zapoznaję Krzymka z innym mlekiem aby móc zostawić jakieś Piotrkowi (oprócz mojego) jak wyjadę - na razie dostał raz wczoraj raz dziś, trochę mu się ulało ale w sumie po moim też mu się to zdarza...
po czym poznać, że dziecko nie toleruje mieszanki?
zapoznaję Krzymka z innym mlekiem aby móc zostawić jakieś Piotrkowi (oprócz mojego) jak wyjadę - na razie dostał raz wczoraj raz dziś, trochę mu się ulało ale w sumie po moim też mu się to zdarza...
ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
Iwosz, a patrzyłaś na mleczko Enfamil Lipil?? To jest przeciwko ulewaniom, jest dostępne bez recepty, koszt 25zł za puszkę.
nie, pediatra na początek poleciła mi NAN2 HA - więc kupiłam i próbujemy...tylko nie wiem na ile to ulewanie świadczy o nietolerancji bo, tak jak pisałam, po moim też mu się zdarza ulać (zwłaszcza jak się przeje) - spróbuję jeszcze jutro i w niedzielę - jak się będzie powtarzać to może zobaczę ten Enfamil...
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
może spróbuj iwosz te drugie mleko, podobno jest bardzo dobre
moja pediatra dała mi kilka sztuk próbek tego mleka, ale nie dam Agacie
trochę się martwię, że utuczę Agatę - moja glisda zbuntowała się i za nic w świecie nie chce mojego mleka z butelki od niani w czwartek głodowała od 14 do 15:10 - aż wróciłam z pracy
w piątek o 14 dostała 30ml mojego mleka z 3 łyżeczkami kaszki + 2 łyżeczki jabłka... oby jej nie przekarmić!!!
do 7 je z oby moich piersi
o 9 40 ml mleka z kaszką
o 11 wpadam do domu i ją karmię piersią do 12
0 14 30ml mleka z kaszką + 2-3 łyżeczki jabłuszka
potem już tylko piersi piersi piersi
jak myslicie, nie za dużo tej kaszki??
moja pediatra dała mi kilka sztuk próbek tego mleka, ale nie dam Agacie
trochę się martwię, że utuczę Agatę - moja glisda zbuntowała się i za nic w świecie nie chce mojego mleka z butelki od niani w czwartek głodowała od 14 do 15:10 - aż wróciłam z pracy
w piątek o 14 dostała 30ml mojego mleka z 3 łyżeczkami kaszki + 2 łyżeczki jabłka... oby jej nie przekarmić!!!
do 7 je z oby moich piersi
o 9 40 ml mleka z kaszką
o 11 wpadam do domu i ją karmię piersią do 12
0 14 30ml mleka z kaszką + 2-3 łyżeczki jabłuszka
potem już tylko piersi piersi piersi
jak myslicie, nie za dużo tej kaszki??
M
mamaoli
Gość
osinka nie wydaje mi się żeby to bylo za duzo, ja też na jeden raz daje 3 łyżeczki kaszki
nic się nie martw! napewno nie przekarmisz Agatki
nic się nie martw! napewno nie przekarmisz Agatki
A
azik
Gość
osinka - mój Bartek zajada 180 ml kaszki
A
azik
Gość
znaczy się zjadał - bo teraz mu nie daję - bo i tak nie wtytrzymuje dłużej niż po zwykłym mleczku...azik pisze:osinka - mój Bartek zajada 180 ml kaszki
reklama
magdalenaB
marcowa mama 06'
a ja nie dostalam tych przepisow ;(
Podziel się: