reklama
A
azik
Gość
lolcia81 pisze:Kurcze ja tez chciałam podać Mateuszowi mleczko modyfikowane żeby go troszke przyzwyczaić jak pójdę do pracy, ale on noiestety wymiotuje po nim Podwałam bebiko i nan, po jednym i drugim to samo
spróbuj bebiko omneo, lub bebilon pepti - mój Bartek podobnie reagował na nana i bebiko a beiko omneo było OK.
opotem przestawiłąm go na bebiko zwykłe.
magdalenaB
marcowa mama 06'
no to ksmilek bedzie mial uczte
maga_86
mama jagódki ciągutki
u nas pediatra ze względu na to,że mam malutkiego grupaska odradziła na razie podawanie innego jedzonka, jako,że karmię głównie piersią mogę podawać raz na jakiś czas jabłuszko i marchewkę,ale w niewielkich ilościach....z resztą mam zaczekać do 6 miesiąca...
pytia
Fanka BB :)
Widać Jagódce tylko cycuś do szczęścia potrzebny I dobrze, jeszcze się zdąży najeść różności :laugh:
Ja dzisiaj kupiłam zupkę z kurczaczkiem i z króliczkiem. Spróbujemy, może podedzie Jasiowi bardziej niż jarzynowa, którą zazwyczaj trzyma z uporem maniaka w buzi, po czym, jak nabieram kololejną łyżeczkę, to cwaniaczek wypluwa to, co tam chował :
Za to deserki praktycznie wszystkie mu smakują. Nawet ostatnio przekonał się do zestawu jabłko-marchew-winogrona.
Ja dzisiaj kupiłam zupkę z kurczaczkiem i z króliczkiem. Spróbujemy, może podedzie Jasiowi bardziej niż jarzynowa, którą zazwyczaj trzyma z uporem maniaka w buzi, po czym, jak nabieram kololejną łyżeczkę, to cwaniaczek wypluwa to, co tam chował :
Za to deserki praktycznie wszystkie mu smakują. Nawet ostatnio przekonał się do zestawu jabłko-marchew-winogrona.
anian
Fanka BB :)
Patrycja "jada" jak na razie malutkie ilości nowości, żeby się biedaczka nauczła żyć bez mamusinego mleczka jak mama będzie w szkole. Na szczęcie nie pluje jeszcze niczym ale robi takie minik podczas jedzenia, że z mężem mamy niezły ubaw. Ostatni jemy zxiemniaka...brrrrrrrrrrrrr ale jakoś idzie
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
dlatego i ja powoli wprowadzam "nowości"
23 sierpnia muszę iść do pracy
jak myślicie? 23 Agatka będzie miała prawie 5 miesięcy, będzie można jej wtedy podawać już kaszki i kleiki?? może to jedzonko "potrzyma" ją dłużej i wytrzyma bez problemów bez mojego mleczka? z butelki nie wypije mojego mleka
23 sierpnia muszę iść do pracy
jak myślicie? 23 Agatka będzie miała prawie 5 miesięcy, będzie można jej wtedy podawać już kaszki i kleiki?? może to jedzonko "potrzyma" ją dłużej i wytrzyma bez problemów bez mojego mleczka? z butelki nie wypije mojego mleka
reklama
magdalenaB
marcowa mama 06'
osinko: kilka dni nie robi roznicy, ja tydzien przed skonczeniem przez bartka 4-tego miesiaca dalam mu kaszke z bananami ktora jest po 4-tym i wszystko bylo dobrze, zrobilam tylko bardziej rzadka niz zalecali by nie zapchac za bardzo brzuszka, musisz odpowiednio wczesniej podac cos nowego by Gagatek zdazyl sie przyzwyczaic by nie robis jej szoku 23-go (ty do pracy, ona nowe jedzonko) moze to byc duzy stres. mysle ze tak dzien, dwa przed twoim pojsciem do pracy mozesz jej dac sprobowac kaszke
Podziel się: