reklama
aqua1-23
Mama Marcowa 06` Wrześniowe mamy'08
narobiłyście mi ochoty na kukurydze - jutro robie
zrobiłam Kubie zupke szparagowa - oczywiście był na nie - więc musiałam zjeść sobie ją sama
zrobiłam Kubie zupke szparagowa - oczywiście był na nie - więc musiałam zjeść sobie ją sama
A
azik
Gość
to może ja zacznę popijac te soki - myslicie że dieta będzie dobra
ja bardzo żałuję, ale niestety jak mamusia to i dzieci - nie ciarpią wody - ja wiem że to moja wina, ale tak sie stało i jest
moje piją wszystko poza wodą co dorwą w łapki - więc się trzeba pilnować
za pozwoleniem piją soczki pysie i herbatki lub kompociki lub wodę z soczkiem, potrafią się dorwać i odkręcić !!! pepsi - jest chowana, ale czasami, zdolne sa po prostu
ja bardzo żałuję, ale niestety jak mamusia to i dzieci - nie ciarpią wody - ja wiem że to moja wina, ale tak sie stało i jest
moje piją wszystko poza wodą co dorwą w łapki - więc się trzeba pilnować
za pozwoleniem piją soczki pysie i herbatki lub kompociki lub wodę z soczkiem, potrafią się dorwać i odkręcić !!! pepsi - jest chowana, ale czasami, zdolne sa po prostu
aqua1-23
Mama Marcowa 06` Wrześniowe mamy'08
Azik - Kuba któregoś pięknego dnia też okazał się zdolny - odkręcił sobie butelkę z coca-colą i gula pociągnął. Wcześniej butelki były bezpieczne.
karolkaz
Fanka BB :)
U nas wprowadziliśmy coś takiego jak mleko acidofilne (cos jak actimel...bo dowiedziałam się że actimel od 3 roku zycia ...ja dzisiaj dałam ..ale widze że juz musze się wstrzymać) które mam nadzieje pomoże w zniwelowaniu zaparć u Antka ......już jest lepiej ...ale problemy z kupką zaczęły się po ostatnim antybiotyku (2 w jego życiu)..i od tego momentu wlaczymy...jest już postęp ...ale jak bylismy u lekarki to przepisała duphalac ..środek przeczyszczający ..dla mnie to szok ..przecież to nie jest rozwiązanie...ale jakoś dietą mysle poradzimy sobie i pomożemy Antkowi
koga
Mama Maksa i Julka
maliny, maliny, maliny ... Maks aż krzyczy jak je widzi, w drodze z targu do domu potrafi zjeść pół kubeczka, wieczorem obowiązkowo kaszka za świeżymi malinami
w ogóle po małych wahaniach wrócił mu apetyt, z czego baaardzo się cieszę
wyszło na to, że przyczyną braku apetytu były pierwsze czerwcowe upały i 7 ząbek;-)
w ogóle po małych wahaniach wrócił mu apetyt, z czego baaardzo się cieszę
wyszło na to, że przyczyną braku apetytu były pierwsze czerwcowe upały i 7 ząbek;-)
reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
u nas maliny nie smakują Agatce, za to czerwone porzeczki baaaardzo :-) dodatkowo świeże nektarynki i brzoskwinie A! i arbuz!
widok jest nieprzeciętny jak Agata wcina arbuza a sok leje jej się po łokciach :-)
widok jest nieprzeciętny jak Agata wcina arbuza a sok leje jej się po łokciach :-)
Podziel się: