reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wprowadzanie nowych pokarmów

kacper jak chce testuje smakowo wszystko
aruz nadal sie nie podoba-nawet na niego patrzec nie chce
truskawki sa beeeeeeeeee za to czeresnie mniam mnia-ale dalam tylko 4 bo boje sie o rewolucje brzuszkowe
jutro testujemy malinki
i szukam agrestu

reklama
Martynka przekonała się do kompotów!!!!! :szok::-)
Najlepsze są te, któe zrobił tatuś....:tak::tak::tak:
Hitem sezonu kompocik czereśniowy...:-D
Wreszcie coś innego niż Bobofrut....:happy2:

agawa
moja Agacia też kocha mięcho, co jakiś czas kupuję jej ze sprawdzonego źródła kiełbaskę cielęcą (bardzo chudą i mięsną);-) - wcina jak szalona!

soki w każdej postaci zostały oprotestowane, herbatki też - Agata przerzuciła się na wodę mineralną i zimny jogurt:rofl2:

na spacerach podchodzimy zawsze do sklepu i kupujemy sobie jogurt pitny, od kilku dni zawsze kupuję 3 sztuki,. bo Agata i mnie i K. zawsze obsępiła :rofl2:

to widzę, że Maks ma identyczne upodobania !!!!!:tak:

:-):-):-):-)Skórka bez skazy :-):-):-) Pomału przechodzimy z Bebilony Pepti na mleczko HA. Po pierwszej próbie OK, bez protestów. Łukaszek wszystkie nowości ostrożnie testuje, jak coś jest beee to od razu wyrzuca. Chomikować też lubi, a jak za długo idzie mu gryzienie, to też wypluwa. Nadal ulubiona jest woda niegazowana. Od czasu do czasu soczek + herbatka bez cukru. Ostatnio na urodzinach kuzynki i kuzyna dorwał się do chipsów i żelków:szok::szok:

U nas od kilka dni przebojem jest arbuz i nektarynki-ale tylko nektarynki bo brzoskwinie i morele sa fuuuj...malin jeszcze nie probowalismy..

Iga dalej tylko pomidory...dzisiaj próbowałam jej wcisnąć trochę tuńczyka, ale chyba niespecjalnie smakował:-( chyba jeszcze jajecznicę spróbuję, bo dziecko prawie zagłodzone...

Kinga tyle że ona w każdej kwestii bleee:wściekła/y:z łyżeczką danonka mogę biegać za nią pół godziny...aż mi w końcu spadnie;-)
dzisiaj np rano wypiła mleko, o 12-ej dziubnęła ziemniaczka, marchewkę wypluła, o 18-ej zjadła jajecznicę i teraz trochę mleka...malutko, a gania jak wściekła...

reklama
Do góry