reklama
ivka76
Fanka BB :)
Maga86 wyjęłaś mi to z ust (a raczej z klawiszy :-) )...
K
KingaP
Gość
a parówki maga, od którego (że tak zapytam przewrotnie??? )
viola30
marcowa mama'06 Entuzjast(k)a
jesli kubusie sa powyzej 3r.ż to np soczki typu gerber hipp bobofruty tez sa z marchewka morelka czy innym jakims owocem?
ja nie mam nic przeciwko nie dawaniu dzieciom kubusia jakbym mial tak gotowac tylko dla malego cos innego i nam tez cos innego to bym nic nie robila po pracy tylko siedzial przy garach a jedzonka ze sloika maly raczej nie je od poczatklu bo pluje na odleglosc jak tylko zobaczyly ze podchodze z tym sloiczkiem hihiihih
ja nie mam nic przeciwko nie dawaniu dzieciom kubusia jakbym mial tak gotowac tylko dla malego cos innego i nam tez cos innego to bym nic nie robila po pracy tylko siedzial przy garach a jedzonka ze sloika maly raczej nie je od poczatklu bo pluje na odleglosc jak tylko zobaczyly ze podchodze z tym sloiczkiem hihiihih
pytia
Fanka BB :)
Nie jestem specem od żywienia i czasem mam straszny mętlik w głowie i nie wiem, czy coś mam Jaśkowi dać czy lepiej nie (np. cebulę do jakiejś potrawy??) Ale o parówkach to musze napisać. Wg. prawa spożywczego producent ma prawo dodać do parówek wszystko, co nie jest samo w sobie szkodliwe dla zdrowia. Wyniki kontroli wykazały, że w parówkach dostępnych w sklepach znaleziono np. zmielony papier toaletowy...
Przyznam, że od czasu, jak to widziałam, nie tknęłam parówki i na pewno nie dam jej Jaśkowi.
Ale jak pisałyście i wędliwy dostęne w sklepach do najzdrowszych nie należą. Podobno lepiej upiec dziecku mięso i dawać zamiast kupnych wędlin
Przyznam, że od czasu, jak to widziałam, nie tknęłam parówki i na pewno nie dam jej Jaśkowi.
Ale jak pisałyście i wędliwy dostęne w sklepach do najzdrowszych nie należą. Podobno lepiej upiec dziecku mięso i dawać zamiast kupnych wędlin
tereskaa
Mamusie Marcowe '06
no chyba w tych dla dzieci (gerbera) .....nie ma takich rzeczy ...........zreszta przeczytałam skład i moim zdaniem jest oki ................smakowo tez całkiem nieźle smakują .........mimo ze do fanów parówek nie należę
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
my nie dajemy ( i długo nie damy) wędlin ze sklepu (sami mało ich jemy) - wolimy upieczone mięsko - Agatce też strasznie smakuje
chciałabym kupić na Czechach specjalny przyrząd do przygotowywania wędlin w domu - wtedy już w ogóle nie będę miała po co chodzić do mięsnego sklepu
chciałabym kupić na Czechach specjalny przyrząd do przygotowywania wędlin w domu - wtedy już w ogóle nie będę miała po co chodzić do mięsnego sklepu
reklama
K
KingaP
Gość
osinko, daruj mi poczucie humoru... Pomyslałam, że jeszce warto by się w jakąś zdrową krówkę zaopatrzyć... Pod domem by się pasła... Mięsko sprawdzone byłoby i wogóle... :-)
Podziel się: