kelts
Fanka BB :)
- Dołączył(a)
- 18 Styczeń 2006
- Postów
- 814
jak jakis czas temu pislalam tu o wprowadzeniu krowiego mleka to zjechalyscie mnie ze szok, a tu dzis wchodze i patrze ze mamusie sie lamia
ja podalam mleko krowie ze 2 tygodnie temu - milko 2% rozcienczone z woda na poczatek i ugotowalam na tym grysik. smakowalo bardzo - duzo bardziej niz grysik na modyfikowanym. nie bylo zadnych rakcji wiec je normalnie podaje. uwazam, podobnie jak niektore z was, ze z roznica miedzy mlekiem krowim a modyfikowanym jest taka ze krowa z tego kasy nie ma a producenci mieszanek i owszem. wprawdzie lekarka powiedziala mi ze serek i jogurt to nie to samo bialko tylko przetworzone, ale skoro ja mleko gotuje to tez zmieniam konfiguracje bialek i jej przetwarzam. rozmawiama na ten temat z dietetykiem - faktycznie zdania sa podzielone z lekkim przechyleniem na korzysc krow
ja podalam mleko krowie ze 2 tygodnie temu - milko 2% rozcienczone z woda na poczatek i ugotowalam na tym grysik. smakowalo bardzo - duzo bardziej niz grysik na modyfikowanym. nie bylo zadnych rakcji wiec je normalnie podaje. uwazam, podobnie jak niektore z was, ze z roznica miedzy mlekiem krowim a modyfikowanym jest taka ze krowa z tego kasy nie ma a producenci mieszanek i owszem. wprawdzie lekarka powiedziala mi ze serek i jogurt to nie to samo bialko tylko przetworzone, ale skoro ja mleko gotuje to tez zmieniam konfiguracje bialek i jej przetwarzam. rozmawiama na ten temat z dietetykiem - faktycznie zdania sa podzielone z lekkim przechyleniem na korzysc krow