reklama
aqua1-23
Mama Marcowa 06` Wrześniowe mamy'08
Kuba jogurtów natu. też nie lubi próbowałam różnych po każdym go trzęsie
iwka31
Fanka BB :)
Czesc dawno tu nie bylam ale troszke poczytalam co nowego podajecie i zachecona Waszymi nowosciami probowalam dac Marysi jajecznice no ale nie podeszkla jej:-( , ale bede probowac. Daje jej tez jogurty takie ORGANIC dla dzieci , lubi nawet , choc na poczatku krecila nosem.
Do picia tylko herbatki HIpp. Dalej preferuje zupki mojej roboty ,ale jak ja ostatnio poczestowalam krupnikiem (naszym) w sumie tez nie byla zachwycona , nie rozumiem dlaczego ;-) , wiec nie zrobila kupki przez dwa dni po tym , ale coz musi od czegos zaczynac.
Daje jej czasami rogalika tak ze srodka i przepada. To chyba wszystko z nowosci. Wiecie mam wrazenie ze jej malo daje jesc (tak na wieczor ) bo w nocy pije dwie butle . No ale w sumie jak zje zupke o 3 to do wieczora dostanie jakis deserek ,albo jogurcik i dopiero butle do spania , ktora zawsze w polowie wypije i sie budzi o 12. Co dajecie na kolacje Waszym bobaskom.
Dziekuje za odp.
Do picia tylko herbatki HIpp. Dalej preferuje zupki mojej roboty ,ale jak ja ostatnio poczestowalam krupnikiem (naszym) w sumie tez nie byla zachwycona , nie rozumiem dlaczego ;-) , wiec nie zrobila kupki przez dwa dni po tym , ale coz musi od czegos zaczynac.
Daje jej czasami rogalika tak ze srodka i przepada. To chyba wszystko z nowosci. Wiecie mam wrazenie ze jej malo daje jesc (tak na wieczor ) bo w nocy pije dwie butle . No ale w sumie jak zje zupke o 3 to do wieczora dostanie jakis deserek ,albo jogurcik i dopiero butle do spania , ktora zawsze w polowie wypije i sie budzi o 12. Co dajecie na kolacje Waszym bobaskom.
Dziekuje za odp.
ivka76
Iwka31 ja na kolację daję to samo co na obiad, czyli np. ryż + słoiczek, ziemniak + słoiczek, kasza + słoiczek. Chciałam dawać mu kaszkę + owoce, bo stwierdziłam, że to lekkostrawne, ale mu nie podeszło. Chyba woli się zdrowo napchać przed spaniem, chociaż jeszcze przed samym zaśnięciem dostaje cyca.
kasiulla23
Mama marcowa'06
ja na sniadanie i kolacje daje to samo czyli kaszke Sinlac :-)
kurcze chyba Lenke cielecina uczula dostaje ja juz 5 dzien i od wczoraj ma czerwona "pole" na poliku a teraz po kapieli czrwony zrobil sie caly:-(
i tak sie zastanawiam czy jak sie okaze ze to cilecina uczula to czt mleko tez bedzie ja uczulalo??
kurcze chyba Lenke cielecina uczula dostaje ja juz 5 dzien i od wczoraj ma czerwona "pole" na poliku a teraz po kapieli czrwony zrobil sie caly:-(
i tak sie zastanawiam czy jak sie okaze ze to cilecina uczula to czt mleko tez bedzie ja uczulalo??
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
wczoraj udusiłam Agatce kaszę jaglaną z warzywami i królikiem, wtrąbiła na kolację 2 porcje i na dzisiaj nic nie zostało
jogurtów naturalnych Agatka tez nie lubi, ostatnio próbowałam jej wymieszać jogurt z owocami i nawet zjadła kilka łyżeczek
jogurtów naturalnych Agatka tez nie lubi, ostatnio próbowałam jej wymieszać jogurt z owocami i nawet zjadła kilka łyżeczek
benita_29
Marcowa mama 2006
Jakprawdziwy facet...hihihi :-), czyli np. ryż + słoiczek, ziemniak + słoiczek, Chyba woli się zdrowo napchać przed spaniem, chociaż jeszcze przed samym zaśnięciem dostaje cyca.
Majka na kolacje dostaje kaszke ryzowa a potem przed spaniem butle z mlekiem,ale nie duzo wypija-okolo 150 ml.W nocy sie budzi na herbate.
Z tych naszych "doroslych" pokarmow to lubi ciasteczka maslane,pietke z bulki(dzis tak sie nazarla ze az pozygala).jakis czas temu jej zrobilam miesnych kuleczek z miesa indyczego wedlug przepisu ktorego znalazlam,ale nie raczyla zjesc-co jej dawalam to miala odruchy wymiotne.I powrocilam do zmiksowanych zupek...Czasami jej daje kawalek jablka,bo lubi.Ale jogurtu jeszcze nie probowalam jej dac-jakos nie moge sie przelamac.
ivka76
Żadnych owocowych i raczej jeszcze długo nie dam - ja podaję jogurt naturalny danone bez cukru - zjada z owocami słoiczkowymi lub sam.
reklama
magdalenaB
marcowa mama 06'
ja bartusiowi ostatnio gotuje makaron, do podjadania. ;-) to jest ulubiona przekaska mojego synka... no zaraz po biszkoptach i pietce od chlebka :-)
Podziel się: