reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wprowadzanie nowych pokarmów

Milla może tak zareagował na mieszanke i brak twojego mleczka ? jak kupka nie jest rzadka to może ureguluje się samo.
U nas kupka też częściej po odstawieniu od cycka ale nie po każdym jedzonku tylko raz na dzień a wcześniej było raz na 2-3 dni.
Najlepiej w takich sprawach zadzwonić do lekarza ja tak robie jak cosik mi się niepodoba.

reklama
Niedlugo wybieram sie do lekarza po skierowanie na morfologie to zapytam. Tez myslalam ze to po mieszance ale nie sadzilam ze bedzie tego az tak duzo. ZObaczymy.

mampytanie do mam 'cycusiowych" dziedzi, ktore ssa juz tylko w nocy.
jak wyglada dzienne "menu" waszych dzieci???
moze ktoras tez boryka sie z problemem alergii???

Moje dziecko nie chce jeść!!!do tej pory jadł rano kaszkę,póżniej owoce,obiadek,znów jakiś deserek a na wieczór kaszkę(tylko inną niż rano).jadł często ale w małych ilościach.a teraz je połowę takiego posiłku co wcześniej i czasami tylko 3 razy.tylko obiadki chce jeść tak jak wcześniej.a najgorzej jest rano i na wieczór: kaszki wcale nie chce jeść.cokolwiek bym mu nie dała to tylko spróbuje i więcej nie chce.próbowałam mu dawać kanapki,płatki owsiane,nawet jajecznicę,nie mówiąc już o wszelakich deserkach itp.zawsze jadł kaszki połowę takiej porcji co jest napisane na opakowaniu,teraz nawet tyle nie zje...

reklama
Do góry