reklama
K
KingaP
Gość
nasza Karola z deserów to tylko te, w których "pływa" jakieś mięsko :-)
izka-mummy-to-be
szczęśliwa
nasza Karola z deserów to tylko te, w których "pływa" jakieś mięsko :-)
Karol z jedzieniem to raczej problemu nie ma, ale za to nie potrafi usiedziec od kilku dobrych dni na "dupce" podczas posilku, z krzeselka wychodzi, wstaje i najchetniej je na stojaco, urwanie glowy, poniewaz jedzenie jest wtedy wszedzie
koga
Mama Maksa i Julka
ja dopiero niedawno zauważyłam że podaję menu smakosza zazwyczaj patrzę tylko na wielkość słoiczka (musi być duży) i na skład dania, reszty nie czytam
Maks je wszystko tak samo chętnie, obojętnie czy jest to zwykły słoiczek, słoiczek specjalny cza jedzonko robione przez mamusię
u nas deserki mają postać tartego jabłka albo tartej gruszki rano i kaszki z gniecionym bananem albo brzoskwiniami ze słoiczka wieczorem ...
... któraś z Was chyba kiedyś napisała, że dzicko powinno jeść owoce 2 razy dziennie więc się tego trzymam;-) ;-)
Maks je wszystko tak samo chętnie, obojętnie czy jest to zwykły słoiczek, słoiczek specjalny cza jedzonko robione przez mamusię
u nas deserki mają postać tartego jabłka albo tartej gruszki rano i kaszki z gniecionym bananem albo brzoskwiniami ze słoiczka wieczorem ...
... któraś z Was chyba kiedyś napisała, że dzicko powinno jeść owoce 2 razy dziennie więc się tego trzymam;-) ;-)
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
moja Agatka też je wszystko i bardzo chętnie, z czego bardzo się cieszę!
wczoraj jadła krupniczek ugotowany przeze mnie, smakował jej bardzo
dziewczyny! podałam wczoraj na kolację Agatce kaszkę manną z BoboVity - po 9 miesiącu, ale chyba ją wyrzucę - to ulepek!!! słodkie jak diabli!!! nie wiem po co oni wszystko dosładzają, ja myślałam, że to zwykła kaszka manna, chciałam do niej dodać owoce, a to sam cukier
mogę ugotować Agatce zwykłą kaszkę manną? (ale na wodzie, bo sztucznego mleka nie je)
wczoraj jadła krupniczek ugotowany przeze mnie, smakował jej bardzo
dziewczyny! podałam wczoraj na kolację Agatce kaszkę manną z BoboVity - po 9 miesiącu, ale chyba ją wyrzucę - to ulepek!!! słodkie jak diabli!!! nie wiem po co oni wszystko dosładzają, ja myślałam, że to zwykła kaszka manna, chciałam do niej dodać owoce, a to sam cukier
mogę ugotować Agatce zwykłą kaszkę manną? (ale na wodzie, bo sztucznego mleka nie je)
Osinko, pewnie że możesz gotować na wodzie lub własnym mleku, ale przecież w kaszce mannie jest gluten - podajesz już glutenowe rzeczy Agatce?, bo ja czekam do końca 10m-ca
A dlaczego do skończenia 10 miesiąca?
Pytam, bo ja małej wprowdziłam już gluten, ale od początku sugeruję się tą stronką: ABC Diety - TwojaDieta.pl - Serwis prowadzony przez dietetyk
[URL]http://www.twojadieta.pl/dz.php
koga
Mama Maksa i Julka
Osinko ! - no właśnie ! zwykłe kaszki owocowe BoboVity też są bardzo słodkie, dlatego podaję tylko raz dziennie i szczerze mówiąc mam objekcje - tylko czym je zastąpić???????
czy dosypać do sztucznego mleka kleik kukurydziany ???
czy kleik też jest słodki ????
czy dosypać do sztucznego mleka kleik kukurydziany ???
czy kleik też jest słodki ????
reklama
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Ja robię kaszkę bezmleczną na mieszance na noc, a w dzień też daję mu kleiku kukurydzianego na wodzie i dodaję różne, starte owoce, jabłko, banana czy słoiczek.
Podziel się: