reklama
magdalenaB
marcowa mama 06'
ja ostatnio na zatwardzonko kupilam soczek "winogronowy z dodatkiem rumianku i kopru wloskiego", poszko po prau lykach ;-)
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
ja ostatnio na zatwardzonko kupilam soczek "winogronowy z dodatkiem rumianku i kopru wloskiego", poszko po prau lykach ;-)
ooooo! to i ja muszę kupić i wybróbować na Agatce :-) dzięki za cynk
aqua1-23
Mama Marcowa 06` Wrześniowe mamy'08
Ivka76 a z jakiej firmy jest ta seria i gdzie można kupić, normalnie w sklepie? ja się nie spotkałam z czymś takim a napewno przydałoby się bo Kuba też ma blokady . Widzialam tylko soczek z rumiankiem i melisą
Te soczki są normalnie dostępne w każdym sklepie (nawet w Biedronce), a robi je Bobo Vita - są jeszcze wersje z miętą, z rumiankiem, z koprem włoskim, z melisą.
Żeby Kamil chciał je pić - nie lubi płynów generalnie
Marlenka
Marcowa Mama 2006
Agawa1 Mam podobny problem - niechęć do picia maluszka. Zwykle mam przy sobie coś do picia wodę, albo soczek i jak tylko to możliwe daję maluszkowi. Dziś na spacerku popijał soczek. Najlepiej sprawdza się buteleczka z uszkami + ustnik niekapek. Butelka to dla niego również zabawka :-)
aqua1-23
Mama Marcowa 06` Wrześniowe mamy'08
Te soczki są normalnie dostępne w każdym sklepie (nawet w Biedronce), a robi je Bobo Vita - są jeszcze wersje z miętą, z rumiankiem, z koprem włoskim, z melisą.
Dziękuje za informacje. Musze dokładniej przejrzeć soczki bo chyba jakaś ślepota mnie ogarneła albo u mnie tak cienko sklep zaopatrzony
Kuba teraz już ładnie pije i dużo - średnio 250ml soku lub herbatki ale początki też były marne .
Wczoraj dodałam do zupki brokuły skończyło się płaczem w nocy, bólem brzuszka i wielkimi bączkami narazie odpadają z naszego jadłospisu. Natomiast żółtko oki
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
kupiłam całą serię tych soczków z ziołami, od jutra podaję :-)
reklama
Podziel się: