reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wprowadzanie nowych pokarmów

reklama
AniaM gotuje kasze jaglniana na bardzo miekko i miksuje i dodaje albo do warzyw albo do owocow.

Kelts platki ryzowe blyskawiczne zalewam ciepla woda dodaje pare kropli oleju rzepakowego i kilka lyzek owocow do smaku, ale selinka lubi tez same platki.

Osinko to już drugie budzenie Twojego Gagatka??? czy takie z nocy??bo jeśli takie z nocy to zamieńmy się dziewczynkami choć na tydzień :-) :-)

Agata wstaje o 6 codziennie, budzika nie musimy nastawiać :)
potem zasypia około 8, śpi do 9, je i znowu
śpi do 11, je i śpi do 14

a po południu to nie śpi prawie nigdy, chyba że leżymy z nią w łóżku:-)

O Boże Osinko, ale ja Ci zazdroszczę tego dziennego spania... Filip to wysypia się w nocy a w dzień to wpadnie w jedną, max. dwie pół godzinne drzemki.................

Przez co nawet "siku" chodzimy razem... ;)

Catherinka widze nowe zdjęcie Filipka w suwaczku - supeeeeeeeeeer.
U nas dzisiaj pobudki chyba co pół godziny - nie wiem czy to taki okres czy coś innego, musze to dogłebnie zbadać i znaleźć przyczynę:confused:

Ja wlasnie dalam selince banana z brzoskwinia i ryzem, zjadla pol duzego sloiczka, tylko sie nameczylisym 20 min i mamy wszystko do prania :-D

reklama
Ja tez niedawno dałam pierwszego chrupka. Posmakował. Wczoraj czytalam o biszkoptach - powinno sie dawac po skonczeniu 9 miesiaca.

Do góry