tereskaa
Mamusie Marcowe '06
;-) a moj bobas zjada wszystko co jadalne jedynie dlawi sie domowymi zupkami i tartym jablkiem..........ale jakos daje rade.....biedactwo... przyzwyczail sie do papek ze sloiczka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Maggusia nie wiem czy zauwazylas ale wiekszosc angielskich sloiczkow z warzywami maja w srodku takze groszek zielony i go czuc w obiadku. moja Zuza tez niechetnie zjadala taki obiadek ( np. warzywa z ryzem i z kurczakiem HIPPA ) moze sprobuj sama ugotowac mu marcheweczke z ziemniakiem i z np. brokulem i troszeczke piersi z kurczaczka ???
według mnie słoiczki są lepsze, produkty są odpowiednio dobrane, dania zawierają odpowiednią ilość witamin itp.
nie wiadomo skąd pochodzi mięso w sklepie, czy np. nie było "odświeżane" w jakimś chemikalium...
a warzywa... to też w/g mnie loteria
mam nadzieję, że w słoiczkach naprawdę są same przebadane produkty... któż to wie.. ale wierzę w słoiczki