reklama
ivka76
Fanka BB :)
U nas nadal trwa bunt przeciw jedzeniu czegokolwiek poza cycem i piciem z butli. Za to chrupki kukurydziane są super - Szymon wsuwa ich przynajmniej 6!!!
Może macie jakieś sposoby żeby tego mojego bąka przekonać do jedzenia i do butli...
Może macie jakieś sposoby żeby tego mojego bąka przekonać do jedzenia i do butli...
K
kasiula matula
Gość
dziewczyny a czy to mozliwe zeby dziecko mialo uczulenie na biszkopt???
wczoraj tesciowa opychala emile jak bylam u dentysty a jak wrocilam miala cala czerwopna buzke ale za jakas godzine jej to zeszlo
wczoraj tesciowa opychala emile jak bylam u dentysty a jak wrocilam miala cala czerwopna buzke ale za jakas godzine jej to zeszlo
K
kasiula matula
Gość
na jajka raczej nie bo dawalam jej juz kiedys gryza mojej jajecznicy a moze zeczywiscie za duzo w nia napchala
Emcia
Marcowa Mama '06
Biszkopty zawieraja gluten! Najczesciej uczulajacy. Dawalas jej cos wczesniej z glutenem?
K
kasiula matula
Gość
np co
dawalam jej np skurke od chleba do masowania dziąselek ale czy cos zjadla wątpie i chrupki kukurydziane nie mam pojecia co zawiera gluten
dawalam jej np skurke od chleba do masowania dziąselek ale czy cos zjadla wątpie i chrupki kukurydziane nie mam pojecia co zawiera gluten
Emcia
Marcowa Mama '06
Gluten to bialko zawarte w zbozach (pszenicy, zycie, owsie i jeczmieniu), takze chrupki kukurydziane sa ok, ale biszkopty sa z maki wiec zawieraja gluten i on moze uczulac maluszki!
reklama
Zuzia24
Fanka BB :)
Maggusia nie wiem czy zauwazylas ale wiekszosc angielskich sloiczkow z warzywami maja w srodku takze groszek zielony i go czuc w obiadku. moja Zuza tez niechetnie zjadala taki obiadek ( np. warzywa z ryzem i z kurczakiem HIPPA ) moze sprobuj sama ugotowac mu marcheweczke z ziemniakiem i z np. brokulem i troszeczke piersi z kurczaczka ???
Podziel się: