reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wprowadzanie nowych pokarmów

a mój misiek nie toleruje żadnego mięsa, ani ze słoiczka, ani gotowaanego, a lekarka mówiła, żeby już dawać... nawet z jarzynkami nie bardzo chce, martwie sie o jego żelazo...

reklama
U nas nadal trwa bunt przeciw jedzeniu czegokolwiek poza cycem i piciem z butli. Za to chrupki kukurydziane są super - Szymon wsuwa ich przynajmniej 6!!!

Może macie jakieś sposoby żeby tego mojego bąka przekonać do jedzenia i do butli...

dziewczyny a czy to mozliwe zeby dziecko mialo uczulenie na biszkopt???
wczoraj tesciowa opychala emile jak bylam u dentysty a jak wrocilam miala cala czerwopna buzke ale za jakas godzine jej to zeszlo:confused:

Kasiula Matula a może córcia ma uczulenie na jajka ?? Bo biszkopty z jajkiem są :confused: A może po prostu zjadła za dużo :confused:
Pozdrawiam

np co:confused:
dawalam jej np skurke od chleba do masowania dziąselek ale czy cos zjadla wątpie i chrupki kukurydziane nie mam pojecia co zawiera gluten

Gluten to bialko zawarte w zbozach (pszenicy, zycie, owsie i jeczmieniu), takze chrupki kukurydziane sa ok, ale biszkopty sa z maki wiec zawieraja gluten i on moze uczulac maluszki!

Podalam Brianowi dzis ta wolowinke ze sloiczka z warzywamio no i zjadl z wielka niechecia pol sloiczka byl cay ubabrany:eek:ale nie dlawilo go na wymioty wiec jest lepiej:-)

reklama
Maggusia nie wiem czy zauwazylas ale wiekszosc angielskich sloiczkow z warzywami maja w srodku takze groszek zielony i go czuc w obiadku. moja Zuza tez niechetnie zjadala taki obiadek ( np. warzywa z ryzem i z kurczakiem HIPPA ) moze sprobuj sama ugotowac mu marcheweczke z ziemniakiem i z np. brokulem i troszeczke piersi z kurczaczka ???

Do góry