reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wprowadzanie nowych pokarmów

a mój misiek nie toleruje żadnego mięsa, ani ze słoiczka, ani gotowaanego, a lekarka mówiła, żeby już dawać... nawet z jarzynkami nie bardzo chce, martwie sie o jego żelazo...

reklama
U nas nadal trwa bunt przeciw jedzeniu czegokolwiek poza cycem i piciem z butli. Za to chrupki kukurydziane są super - Szymon wsuwa ich przynajmniej 6!!!

Może macie jakieś sposoby żeby tego mojego bąka przekonać do jedzenia i do butli...

dziewczyny a czy to mozliwe zeby dziecko mialo uczulenie na biszkopt???
wczoraj tesciowa opychala emile jak bylam u dentysty a jak wrocilam miala cala czerwopna buzke ale za jakas godzine jej to zeszlo:confused:

Kasiula Matula a może córcia ma uczulenie na jajka ?? Bo biszkopty z jajkiem są :confused: A może po prostu zjadła za dużo :confused:
Pozdrawiam

np co:confused:
dawalam jej np skurke od chleba do masowania dziąselek ale czy cos zjadla wątpie i chrupki kukurydziane nie mam pojecia co zawiera gluten

Gluten to bialko zawarte w zbozach (pszenicy, zycie, owsie i jeczmieniu), takze chrupki kukurydziane sa ok, ale biszkopty sa z maki wiec zawieraja gluten i on moze uczulac maluszki!

Podalam Brianowi dzis ta wolowinke ze sloiczka z warzywamio no i zjadl z wielka niechecia pol sloiczka byl cay ubabrany:eek:ale nie dlawilo go na wymioty wiec jest lepiej:-)

reklama
Maggusia nie wiem czy zauwazylas ale wiekszosc angielskich sloiczkow z warzywami maja w srodku takze groszek zielony i go czuc w obiadku. moja Zuza tez niechetnie zjadala taki obiadek ( np. warzywa z ryzem i z kurczakiem HIPPA ) moze sprobuj sama ugotowac mu marcheweczke z ziemniakiem i z np. brokulem i troszeczke piersi z kurczaczka ???

Do góry