reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wprowadzanie nowych pokarmów

Maggusia mi osobiście najbardziej smakuje i Kamilowi hipp jeszcze ujdzie gerber bobovita jak nic innego nie ma. A może daj małemu łyżeczke żeby sie nią pobawił powkłądał do ust i będzie mu łatwiej oczywiście nie zostawiaj go samego z nią:)

reklama
dziewczyny a co myslicie o budyniu???
bo mnie wczoraj na dowiedzinach tesciowa spytala dlaczego jeszcze nie daje emi budyniu ::)

a co budyn taki wazny ze juz trzeba podawac?? no ja tam nie wiem ale takie danie w proszku ...no nie wiem ja bym nie podawala!! Maggusia mnie sie wydaje ze gerber najbardziej zblizony!! dzisiaj agatka dostanie samego kurczaczka,gerbera oczywiscie, znalazlam w Piotrze i Pawle, kurcze gdzie nie pojde to tam zupelnie inne sloiczki a u mnie na osiedlu ciagle to samo!!

tez jakos mi budyn nie spasowal ale skoro tak sie dziwila ze nie daje pomyslalm ze warto zapytac was mamus doswiadczonych i mądrych ::) ;D

reklama
Dziewczyny dziekuje za rady ;)
Budyn taki w proszku no nie wiem czy bym podawala Kasiula ::)
Ale moze w sklepach sa takie puddingi w sloiczkach?podobnie smakuje jak budyn ja podaje to Brianowi czasami no i sa tez ze zbozem z ryzem itp no bo u nas sa.

Do góry