reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wprowadzanie nowych pokarmów

Milla pisze:
a u mnie w tej dziurze nigdzie hippa nie moge znlezc. Agawa my tez juz zczelismy dawac malemu bo pare dni w tą.... Zreszta moj zupki juz je przeze mnie gotowane. Ze sloika nie zje. prawdziwy chlop. NIe zje byle czego.

a skąd ta pewność że twoje zupy są lepsze pod względem wartości odzywczych i prawidłowego doboru składników od dań przygotowywanych specjalnie dla niemowlaków przez rzesze dietetyków i innych specjalistów ??

reklama
.Osinka Zupki ze sloików są w 100% sprawdzone ale chodzi o to ze są obrzydliwe w smaku. Po prostu mdłe. Zupki robione samemu tez nie sa rewelką ale dla mnie juz lepsze w smaku i jak widac dla kuby tez.

ja tez dzisiaj ugotowalam Zuzi zupke tzn. marchewke z ziemniaczkiem i z kurczaczkiem. caly czas buzie otwierala i nie plula wiec mysle ze jej smakowala ::) ::) ::)

no u Kamila podobnie ręce mu się aż trzęsły i chciał jeszcze a ten słoiczek to 190g ale było dobre jak spróbowałam to pomyślałam że jak zostawi to będę miała co wcinać a tu wrzask nawet oblizać łyżeczki mi nie było wolno.
ja tez z tyh co dają ze słoiczka i tak zupki są ochydne i Kamil ich nie lubi ale obiadki i dania sa całkiem całkiem gdyby nie brak soli to było by całkiem niezłe a... słyszałam że niektóre mamy dosalają - ochyda ja myśle że to za wcześnie.

Ja dzis podalam Brianowi rybe ze sloiczka ale niestety byla bleeeee pozniej starlam jabluszko i tez bylo bleeee juz sama nie wiem co mu dawac?samo mleko?

Maggusia może Brian po prostu lubi pluć?? A tak na serio to nie zrażaj się dzidzil prubuje jabłko jest za kwaśne ryba nie słona sprubuj coś słodkiego nie wiem morele albo brzoskwinki ze słoiczka na mojego to podziałało

reklama
Agawa jego bierze na wymioty totalnie!
Jedyne co je ze sloiczka to truskawki z ciastkiem i pudding ryzowy.
Moze powinnam zmienic firme?
Tak mysle ze jak przyjade do Polski to moze nakupuje mu takich sloiczkow tylko z jakiej firmy najbardziej zblizone do jedzenia?ale znow kiedy to bedzie ::)
Nie wiem czy tylko tyle mam mu dawac?a przeciez chyba musze go uczyc jesc kurczaki choc te jego papaki z kurczakiem miesem ryba itp nie tchnelabym sa ochydne wiec nie dziwie sie mu ale tez nie wiem co robic?

Do góry