reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wprowadzanie nowych pokarmów

dobrze wplywaja na kupki to znaczy utwardzaja czy pomagaja w zrobieniu bo ja poszukuje jakiegos utwardzacza ile mozna pchac marchewki ::)

reklama
kasiula matula pisze:
dobrze wplywaja na kupki to znaczy utwardzaja czy pomagaja w zrobieniu bo ja poszukuje jakiegos utwardzacza ile mozna pchac marchewki ::)
kasiula - brokuły u nas rozlużniają kupasy. Może spróbuj czegoś ryżowego - np. kleik lub kaszka ryzowa. Ryż raczej zatyka.
Poza tym Hipp ma ORS 200 (można go tylko w aptece kupić) tzw. kleik marchwiowo-ryżowy tylko to się stosuje raczej na biegunki

ciezko to nazwac biegunka bo raz jest normalna a raz bardzo zadka i dlatego zastanawiam sie jak to i czy mozna zeby bylo dobrze
ryz to dobra mysl

kasiula czarne jagody utwardzją!!!! są w słoiczkach od 4 miesiąca z jabłkiem a jak nie masz to może mrożone gdzieś kupisz.

aqua1-23 pisze:
a u nas odwrotnie cały czas problemy z brakiem kupy :( tak źle i tak niedobrze

agawa u nas samo się unormowało, kupka a raczej wielkie kupsko jest 1x dziennie
a może spróbuj podać słoiczek "jabłko i gruszki" - u nas po tym jedzonku, dosłownie po 3 łyżeczkach była mega wielka kupka na drugi dzień

nie pomaga rzadne jedzonko ani gruszki ani jabłka ani herbatka na trawienie. Lekara przepisała nam debridat, jak Kuba był malutki to pomogło ale teraz też cisza. We wtorek idziemy jeszcze raz niech myśli dalej.

aqua1-23 pisze:
nie pomaga rzadne jedzonko ani gruszki ani jabłka ani herbatka na trawienie. Lekara przepisała nam debridat, jak Kuba był malutki to pomogło ale teraz też cisza. We wtorek idziemy jeszcze raz niech myśli dalej.

nam lekarz przepisał specjalny syrop - robiony w aptece, w krytycznym momencie podawałam go Agatce 5x dziennie (przez jakiś tydzień) i wszystko się unormowało!
kurcze, oderwałam nazwę syropu i schowałam, by nie zgubić nazwy i nie mogę znaleźć!!! jak mi wpadnie w ręce, to Ci napiszę nazwę

reklama
Do góry