reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wprowadzanie NOWYCH POKARMÓW...kiedy,jakie?

Ja tez mam ceratowy sliniaczek, ale Piotrus ma te niezwykla zdolnosc ulewania wlasnie w tym momencie, kiedy go zdejmuje... :-D :-D :-D

reklama
Potwierdzam to co napisała Karoo! U nas marchewka zeszła ze śliniaczka po trzecim praniu w pralce (a przed pierwszym praniem dodatkowo była namoczona w loveli).

u mnie palmy znikają jak sypię tego carfourowego odplamiacza do prania:-D
a dzisiaj u nas zadebiutowało mięsko w zupce, moje dziecko to chyba wszystko zje:-D

Kurka a ja dzis robiłam pranie piore w jelpie i sypnełma tez ten cerfuroski odplamiacz i dupa pare rzeczy sie nie odprało:wściekła/y:
w koncu znalazła sie jedna rzecz ,która nie pasi mojej hance brokuły ..owszem wcisnełam jej na siłe ale po chwili wszystko wylądowało na sliniaku:eek:

Mada mojej tez posmakowały gruszki :) tylko że ja daję gruszki wiliamsa z Hippa ogólnie daję tylko Hippa bo inne firmy jej nie podchodzą ale dziś wyczytałam że nalezy zaczynać od mniej smacznych posiłków (nie deserków) bo jak dziecko zasmakuje w słodkich to póżniej nie będzie chciało jeść zupek.

Sandra co do plam to miałam ostatnio wybielacz Vanish i był lux żadna plamka się nie uchowała a kolory też się nie wywabiały teraz kupiłam Vanish odplamiacz+wybielacz i nieststy plamy zostają :(

Sandra co do plam to miałam ostatnio wybielacz Vanish i był lux żadna plamka się nie uchowała a kolory też się nie wywabiały teraz kupiłam Vanish odplamiacz+wybielacz i nieststy plamy zostają :(

A powiedzcie mi -czy jak mala ma wrazliwa skore, sklonna do podraznien, to taki Vanish jej nie zaszkodzi :confused: Czy najpierw namoczyc w tym wywabiaczu, wyplukac i dopiero potem wyprac w pralce ???

kurde, marchewka dziadowsko schodzi z ubrań czyt. nie schodzi :wściekła/y: zapieram od razu, stosuję Vanish, jak białe to daję na 60 stopni i nic, plamy są :wściekła/y:
mam śliniaki ceratkowe (do bani, bo wszystko po nich spływa) oraz bawełniano-ceratkowe a i tak młody ma upaprane ubranka. chyba zrobię tak jak Silunia i przeznaczę jakieś kaftaniki na stratę, bo inaczej wszystko będzie nie do użycia.

aaaa u Piotrusia zadebiutowały jarzynki z króliczkiem - zjadł ze smakiem :-)

reklama
Do góry