reklama
aga31
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
skad ja to znam..........łacznie z poranna kawąno i przede wszystkim musi próbować tego co my akurat mamy na talerzu, choćby jej żołądek pękał z przejedzenia;-)
u nas znowu bunt jedzeniowy a już było tak dobrze...
Ewa to te nasze dzieci równo strajkują moja też niczego tknąc nie chce, jedyne co zje ze smakiem i w miare wiekszej ilości z naszej to spagetti a gdyby nie słoiczki to by chyba z głodu padła-chyba sie cofa w rozwoju
kolacja i sniadanie to śladowe ilości, dobrze ze choc mleko pije
Alka lubi taką: rozpuszczalną, parzoną, z ekspresu, gorzką, słodką, z mleczkiem i bezskad ja to znam..........łacznie z poranna kawą
powrotu apetytu dziewuchy!!
Alka lubi taką: rozpuszczalną, parzoną, z ekspresu, gorzką, słodką, z mleczkiem i bez
powrotu apetytu dziewuchy!!
Alutka- prawdziwy kawowy smakosz
Alutka- prawdziwy kawowy smakosz
no nie
mada- dobrze, że ami chociaż mleko wypija bo nas julka tak zastrajkowała, że i tego nie chce
jedyne na co ma ochotę to parówki z ketchupem dziś na śniadanie zjadła 2 sztuki, ale chleba oczywiście już nie tknęła
Domiska
Sierpniowa Mama'06
u nas odpukac nie ma wybrzydzania hihi choc ostatnio jakby mniej jadla ..?
nie lubi za bardzo jedynie gotowanej marchewki ale swieza bierze w lapke i zajada jak zajaczek
nie lubi za bardzo jedynie gotowanej marchewki ale swieza bierze w lapke i zajada jak zajaczek
reklama
w ciąży piłam po 5 kaw na dzień, bo na sam zapach mnie skręcało, i jakbym kawy nie dostała to dookoła same trupy:-):-):-)Alutka- prawdziwy kawowy smakosz
dziewczyny a może to przez zęby ten brak apetytu?
no w każdym razie jego powrotu życzę